Ce avantaje ofera proiectoarele LED?

Read Time:2 Minute, 34 Second

Sunt o mulțime de avantaje pentru a utiliza LED-urile. Acestea sunt o soluție de avut în vedere, ele având o durata de viață foarte mare. Există o mulțime de beneficii pentru achiziționarea de proiectoare led, de aceea trebuie să aveți în vedere toate aceste lucruri.

De ce să achiziționați proiectoare led de calitate?

Țineți cont de faptul că aceste proiectoare led au o durata de viață de până la 50.000 de ore. Acest lucru înseamnă că un astfel de sistem de iluminat va ajută foarte mult. El va oferă șansă de a vă bucura de lumina, chiar și în părțile casei în care nu există posibilitatea instalării unui sistem de lumini. Aceste sisteme de iluminat LED durează de 40 de ori mai mult decât becurile obișnuite, iar în ceea ce privește incandescentă lor, aceasta este de 5 ori mai mare decât în cazul becurilor fluorescente.

Un avantaj major al acestor proiectoare led este că ele folosesc cu 50-90% mai puțină energie electrică decât lămpile tradiționale. Acest lucru va însemna că veți putea face chiar și unele economii importante dacă veți apela la acestea. LED-urile sunt avantajoase și pentru că nu se încălzesc la fel că restul lămpilor tradiționale. Ele sunt așadar foarte utile din acest punct de vedere. O lampă LED atinge cel mult 30 de grade Celsius, în timp ce o lampa CFL sau fluorescența atinge 81,7 grade Celsius. De asemenea, un bec cu filament incandescent atinge chiar și 3000 de grade Celsius.

LED-urile sunt apreciate și pentru faptul că se aprind instantaneu. În situația în care ele sunt aprinse și stinse des, acestea nu vor avea de suferit pentru că durata lor de viață este neafectată. Lămpile LED sunt apreciate așadar pentru acest lucru și anume că nu există ceva vizibil sau o întârziere la activare. Dacă vă doriți mai multe culori, atunci LED-urile sunt soluția cea mai bună pentru voi. În trecut existau doar becuri cu lumina „rece” și lumină „caldă”, dar în ziua de azi lucrurile s-au schimbat destul de mult. Acum aveți acces la un număr mare de culori ale luminii, fie că vorbim despre culoarea „rece” sau cea „caldă”.

LED-urile mai sunt apreciate și pentru siguranța pe care o oferă. Acestea sunt cele mai sigure dispozitive de iluminat, acestea funcționând optim indiferent de atmosfera, toxicitate sau temperatura, de aceea ele sunt mereu o soluție de avut în vedere. Fiind foarte adaptabile oricărei aplicații de iluminat, LED-urile pot fi folosite pe dispozitive foarte mici, dar și pe unele mai mari. Ele pot asigura foarte bine iluminarea casnică de care aveți nevoie. De asemenea, becurile LED mai pot fi folosite în iluminarea stadioanelor, dar și a aeroporturilor sau a străzilor.

Un alt motiv pentru care LED-urile sunt o soluție de avut în vedere este că acestea nu emit ultraviolete. Datorită acestui lucru, ele sunt o soluție de avut în vedere. Ele mai permit și o flexibilitate foarte mare pentru crearea oricărei surse de iluminat. Acestea sunt așadar o soluție optimă de avut în vedere pentru oricine.

Banner SapunulCheia.ro

Source

Comunicat de presa

Advertorial

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %