Cele Mai Cunoscute 3 Defectiuni Ale Laptopurilor Si Metode De Reparare

Read Time:3 Minute, 39 Second

Acest articol iti prezinta trei defectiuni obisnuite ale laptopului si modul lor de rezolvare. Astfel vom discuta despre defectiunea atunci cand laptopul nu porneste, atunci cand imaginea de pe ecran este goala si atunci cand laptopul porneste si se opreste in continuu.

Nu exista situatie mai neplacuta decat un laptop care nu functioneaza bine. Achizitionezi un echipament si ai asteptari de la acesta in lucru sau uz personal, astfel ca reprezinta un real neajuns daca ai dificultati cu reparatia laptopului. Anumite situatii dificile legate de hardware sunt indeajuns de dese pe laptopuri si poti sa repari defectul si sa constati ca exista o rezolvare grabnica. Continua lectura pentru a descoperi mai multe despre cele mai frecvente trei situatii de reparare ale laptopului si solutia efectiva pentru reparatia acestuia.

reparatii laptop

Rezolvari usoare la defectiunile des intalnite la laptopuri

1. Calculatorul portabil nu porneste

Cand apesi butonul de pornire laptopul nu porneste. O defectiune obisnuita a laptopului este nereusita totala de a porni echipamentul ceea ce te lasa fara acces la datele si aplicatiile de baza. Atunci cand laptopul lasa impresia ca este mort si nu emite niciun semnal sonor sau nu porneste, de obicei exista anumite cauze si rezolvari posibile.

Intai, asigura-te ca laptopul are bateria incarcata. Cand banuiesti ca a fost incarcat, cel mai probabil adaptorul tau de curent alternativ este defect. Poti verifica alimentatorul de curent alternativ cu un voltmetru sau poti verifica daca laptopul functioneaza cu un alimentator nou. Cand alimentatorul de curent alternativ nu are niciun defect, cel mai probabil ca mufa curent continuu este defecta sau defectiunea este cu placa de baza.

Daca ai aceasta problema cu laptopul, poti contacta echipa Proreparatii. Vizitand site-ul Proreparatii vei afla mai mult despre serviciile noastre de reparatii la client in Bucuresti si judetul Ilfov. Oferta noastra se bazeaza pe servicii hardware si software de reparatii laptop si reparatii calculatoare desktop.

2. Imaginea de pe ecranul laptopului este goala

Atunci cand laptopul tau da indicii ca este pornit, precum lumini sau sunete, dar imaginea de pe display ramane goala, nu iti vei putea utiliza echipamentul. Acest defect este destul de suparator, pentru ca laptopul tau pare sa functioneze, exceptand display-ul. In primul rand, incearca sa inlaturi laptopul de la adaptorul de curent alternativ si sa scoti bateria din el. Apasa si mentine apasat butonul de pornire timp de aproape un minut inainte de a-l conecta iar si de a reporni laptopul. Ca ultima etapa, inlocuieste bateria si reporneste laptopul iar.

Atunci cand acesti pasi nu au efect, cel mai probabil ai un defect de memorie la echipament. Verifica daca placutele de memorie fac contact cu sloturile lor. Poate fi nevoie sa inlocuiesti placutele de memorie complet.

Totodata, poti incerca sa inlaturi dispozitive ca hard diskul, modemul sau tastatura pentru a afla care este cauza defectiunii. Daca imaginea de pe ecran este inca goala dupa aceste verificari, procesorul sau placa de baza este posibil sa fie defecte.

3. Laptopul porneste si se opreste in continuu

Poti porni laptopul doar ca acesta sa se opreasca si sa porneasca iar singur. Laptopul se poate opri complet sau a-i putea vedea pe ecran o imagine palpaitoare ce face imposibila observarea display-ului. Incepe prin a verifica placutele de memorie sau inlocuieste-le. Daca asta nu solutioneaza defectiunea, placa de baza poate fi defecta.

Metode prin care sa rezolvi defectiunile

Daca rezolvi micile defectiuni curente ale laptopului si ramai in continuare fara o solutie, este momentul sa apelezi la specialistii nostri. Proreparatii este resursa ta de incredere pentru reparatii laptop sector 3. Specialistii certificati de la Proreparatii iti pot oferi reparatii calculatoare, reparatii laptop si asistenta IT pentru a solutiona orice problema dificila a laptopului pe care o poti avea. Pentru a studia oferta noastra de reparatii laptop viziteaza pagina aferenta https://www.proreparatii.com/reparatii-calculatoare-sector-3. Daca reprezinti o firma te putem ajuta cu o oferta pe baza de abonament lunar vizitand pagina de asistenta IT, https://www.proreparatii.com/asistenta-it-2.

Cel mai important, este ca specialistii nostri se deplaseaza la domiciliul clientului. Daca te afli in sau in apropiere de Bucuresti, poti obtine servicii in aceeasi zi pentru echipamentul tau. Un tehnician IT cu experienta va veni la tine pentru a rezolva defectiunile laptopului tau rapid si eficient. Contacteaza Proreparatii astazi pentru o diagnosticare cu reducere de 50% si o consultanta gratuita.

 

Banner SapunulCheia.ro

Source

Comunicat de presa

Advertorial

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %