Videochat-ul la Wow Agency Studio e… diferit!

Videochat-ul la Wow Agency Studio e… diferit!

Read Time:2 Minute, 27 Second

Cunoaștem faptul că videochat-ul, ca și activitate, este încă un subiect tabu în România. Că se tot discută și răsdiscută despre această meserie, punând în balanță veniturile și implicațiile. Noi nu ne propunem să te convingem de ceva, e de datoria ta, însă expunem câteva din avantajele pe care le vedem și care ne sunt evidente. 

Înainte de a lua o decizie în favoarea unui job de acest gen, ai în vedere următoarele: 

✅ Videochat-ul este complet legal. La Wow Agency Studio se lucrează în conformitate cu normele legii, plătind taxele și impozitele aferente către stat, CAS și CASS, exact ca orice altă companie care funcționează pe teritoriul țării noastre.

✅ Veniturile mari, sumele cu multe zerouri la sfârșit sunt reale, dar rezultat al unei munci susținute, a popularității modelului, a efortului susținut de a atrage noi membrii, a-i fideliza pe cei deja existenți pe platformă. Da, este posibil să încasezi într-o lună chiar și sume de până la 10.000$, dar nu din prima săptămână de venit la studio!

✅ Programul îți permite să te organizezi așa cum vrei! E flexibil, facil pentru proaspetele mămici care caută să-și multiplice veniturile în timp ce au grijă și de cei mici și de treburile casnice, pentru studentele care își doresc o viață mai confortabilă și bine monetizată, dar fără să absenteze de la cursuri.

✅ Echipamentele pe care le utilizezi sunt de ultimă generație. Ce îți poate oferi un studio, nu poți avea acasă. Aparatură de iluminat specială, computer și cameră web performantă, un spațiu curat și bine aranjat în care tu vii și pleci fără să ai vreo altă grijă.

✅ Suport tehnic garantat. Ori de câte ori întâmpini o problemă, ai certitudinea că există cineva care să te ajute să ieși din impas. Echipa noastră stă la dispoziția modelelor 24/7 pentru a le ori asistența de care au nevoie în spațiul online sau în calibrarea echipamentului utilizat.

✅ Oportunități fantastice de dezvoltare. În acest domeniu, modelele nu stagnează și nu se mulțumesc cu puțin. Își doresc să ocupe poziții de top în clasamente, să se bucure de premiile pe care site-urile le oferă, de nenumăratele foloase materiale sau financiare, de vacanțele exotice, de un titlu binemeritat și muncit, de recunoașterea publicului.

✅ Mediu de lucru calm și relaxant. La studio nu vii ca la corporație, cu gândul că orice pas greșit va fi penalizat. Aici fiecare model se exprimă așa cum simte, sugestiile îi sunt luate în considerare, părerile ei contează pentru noi, iar împreună acționăm ca o echipă și ne comportăm ca o familie. Am eliminat critica, judecata și invidia, lăsând loc doar pentru gânduri bune între colege, staff și modele. 

🗣️ Poți să-ți construiești un viitor cu adevărat prosper alături de Wow Agency Studio! Putem să fim cei mai buni prieteni ai tăi și cei mai utili parteneri pe care te poți baza în ascensiunea în carieră.

Studio de videochat Wow Agency București 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %