Amenajări interioare în București și împrejurimi

Read Time:2 Minute, 0 Second

Amenajarea interioară a spațiilor de birouri și a altor clădiri comerciale poate avea un impact semnificativ asupra productivității, a confortului și a satisfacției angajaților. De asemenea, amenajarea interioară corespunzătoare poate spori impresia pozitivă pe care oamenii o au despre companie și poate contribui la creșterea brandului.

Printre aspectele importante de luat în considerare în ceea ce privește amenajarea interioară a unei companii se numără iluminarea, circulația, mobilierul, decorul și culorile utilizate. De asemenea, ar trebui să se țină cont de caracteristicile specifice ale companiei și ale angajaților săi, precum cultura corporativă, mediul de lucru dorit și nevoile funcționale ale spațiului.

CorpConstruct este una din companiile care de la început până la sfârșit, vor împărtăși cunoștințele și abilitățile profesionale pentru a crea un spațiu pe care ești mândru să-l împărtășești. Având în vedere bugetul și intervalul de timp, vor lucra în colaborare pentru a vă atinge viziunea; de la mobilier, decorațiuni, tratamente ferestre până la finisajele finale. Pentru noi reprezintă referința numărul 1 în materie de amenajări interioare în București.

În timpul primei noastre consultări cu dvs., veți discuta ideile inițiale pentru a înțelege cu adevărat cerințele de design interior și amenajări.

Pentru a afla mai multe despre serviciile de amenajare interioară a firmei, puteți face prima data o consultare, de obicei este gratuită și vă va lua doar 20 de minute din timpul dumneavoastră. Apoi puteți decide ce vi se potrivește de la una din companiile de profil din Bucureși sau împrejurimi.

Când ajungem într-un spațiu, ar trebui să ne uităm la nucleu. Prin nucleu înțelegem tavan, pereți, grinzi și podele. Le-am privi ca o gaură și am recunoaște utilizarea elementelor brute ca beton, cărămizi expuse sau parțial expuse, grinzi la vedere și utilizarea pardoselilor din lemn anterioare sau recuperate. Afișarea cât mai mult posibil a materialelor prime de construcție este o necesitate pentru aceste modele.

Ar trebui să luați în considerare colaborarea cu un designer de interior specializat în proiecte comerciale.

În afară de cele de mai sus, proiectul trebuie să vadă spațul în ansamblu, asigurându-se că o extensie funcționează cu spațiul(e) existent(e), gândindu-se practic la modul în care vă veți deplasa și utilizați spațiul, unde veți depozita lucrurile, cele plictisitoare dar esențiale. părți ale planificării spațiului. De asemenea, trebuie să ajute să reducă ideile nesfârșite de pe Pinterest, din reviste, de pe Instagram pentru a ieși din zona confort.

Source

Comunicate de presa

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %