Aplicatie web eDesign pentru electricieni, de la Schneider Electric

Read Time:3 Minute, 6 Second

27 iulie 2022 – Schneider Electric, liderul in transformarea digitala a managementului si automatizarii energiei, a lansat eDesign, o aplicatie web dedicata electricienilor, prin care se poate realiza configurarea aparatajului si a tabloului electric, precum si generarea documentatiei necesare proiectelor rezidentiale.

Aplicatia eDesign ajuta la proiectarea rapida a configuratiilor personalizate conform specificatiilor clientilor si pe baza disponibilitatii produselor in timp real, astfel incat ofertele concrete pot fi trimise catre acestia intr-un timp foarte scurt.

Mai mult, odata realizat un proiect, cu toate link-urile actualizate din cataloagele de produse Schneider, el poate fi salvat si folosit ca atare, pentru locuinte similare, sau adaptat in functie de nevoi, pentru locuinte ce au compartimentari diferite.

„Multe dintre apartamentele clasice construite in Romania sunt asemanatoare ca suprafete, compartimentare si necesar, din punct de vedere electric”, explica Victor Donici, Customer Software Specialist, Schneider Electric Romania. „De altfel, la suprafete si numar de camere similar, de obicei necesarul de aparataj ultraterminal si tablou electric este aproape identic. Asta inseamna ca multe dintre proiecte pot fi foarte usor transformate in oferte concrete sau adaptate pentru a raspunde clientilor in cateva minute. Pentru acestia, care au de gestionat proiecte mari de renovare sau constructie, mai ales partea de bugetare rapida este extrem de importanta si poate fi determinanta pentru alegerea ofertei unui electrician. Extrapoland, si pentru un dezvoltator e extrem de util sa afle foarte repede care i-ar fi bugetul necesar pentru cateva zeci de apartamente, intr-o cladire rezidentiala sau intr-un complex rezidential.”

Principalele beneficii ale aplicatiei eDesign sunt urmatoarele:

  • Timp economisit – Cu o interfata intuitiva si pasi simpli de urmat pentru configurarea planului locuintei, eDesign este o solutie completa pentru tabloul electric si aparatajul ultraterminal;
  • Documentatie generata automat – Lista de cantitati, schema monofilara, etichetele de identificare si oferta comerciala, toate acestea sunt generate automat pentru a fi transmise mult mai usor distribuitorilor sau clientilor companiei;
  • Vederea frontala a tabloului – Aplicatia permite vizualizarea configuratiei finale a tabloului pentru a decide pozitia ideala a aparatajului si pentru a optimiza spatiul disponibil;
  • Acces de oriunde – Proiectele pot fi salvate in cloud, mult mai simplu si eficient si accesate de oriunde, fiind utilizate ca punct de pornire pentru alte proiecte viitoare.

 

De asemenea, aplicatia are incluse doua moduri: modul asistat si cel manual.

Functia numita „Modul asistat” pune instantaneu la dispozitia utilizatorilor lista de produse. Mai mult, aceasta lista este actualizata si disponibila la fiecare pas in timpul configuratiei, oferind optiuni predefinite pentru diferite tipuri de locuinte si camere. Acestea se bazeaza pe tipologiile de locuinte intalnite cel mai frecvent in Romania.

 

„La Schneider Electric punem accentul pe eficienta, siguranta si usurinta in utilizare, iar eDesign evidentiaza aceste aspecte. Este ca si cum ai avea acces la multiple cataloage pentru a te ajuta sa alegi si sa configurezi aparatajul si tabloul electric. Aceasta aplicatie este conceputa pentru a furniza toate informatiile despre produs, stocate intr-unul singur loc, pentru a fi mult mai usor de accesat. Iar in ceea ce priveste procesul de configurare al tabloului electric, aplicatia ofera o vizualizare realista a panoului, asa cum va fi el asamblat., spune Victor Donici, Customer Software Specialist, Schneider Electric Romania.

Despre Schneider Electric

La Schneider, credem ca accesul la electricitate si la tehnologie, prin intermediul unor solutii inteligente, este un drept fundamental al omului.

Furnizam solutii digitale in domeniul energiei si al automatizarii, in scopul asigurarii eficientei si sustenabilitatii. Imbinam cele mai bune tehnologii de automatizari, software si servicii integrate pe zona energetica in timp real, pentru locuinte, cladiri, centre de date, infrastructura si in diferite industrii.

Ne-am luat angajamentul sa descoperim posibilitatile infinite ale unei comunitati deschise, globale, inovatoare, care ne impartaseste telul si valorile.

Source

Comunicat de presa

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %