Beneficiiile terapiei cu sauna cu Ozon

Read Time:2 Minute, 45 Second

În tumultul vieții de zi cu zi, sub presiunea stresului crescut, necesitatea de a redescoperi echilibrul mental și fizic devine tot mai urgentă. Terapia cu sauna cu Ozon reprezintă o soluție inovatoare și eficientă pentru cei ce caută nu doar relaxare, ci și avantaje semnificative pentru sănătatea lor.

Ce este terapia saunei cu Ozon?

Terapia cu sauna cu Ozon, cunoscută și sub numele de ozonoterapie transdermală, aduce un răgaz binevenit, revitalizând organismul prin stimularea sistemului imunitar, eliminarea toxinelor și aducând îmbunătățiri terapeutice semnificative.

Cum funcționează sauna cu Ozon?

Funcționând prin eliberarea controlată a ozonului într-un mediu încălzit, Sauna cu Ozon pătrunde transdermal, interacționând cu căldura mediului și oxidând, astfel, contribuind la eliminarea toxinelor și oferind numeroase beneficii pentru sănătate. Mai mult : https://visvitalis.ro/sauna-cu-ozon/

Beneficiile terapiei saunei cu Ozon:

1.            Detoxifierea organismului: Eliminarea toxinelor este una dintre principalele beneficii, contribuind la adsorbția și eliminarea substanțelor nocive din organism.

2.            Stimularea sistemului imunitar: Ozonul activează sistemul imunitar, consolidând capacitatea organismului de a se apăra împotriva agenților patogeni.

3.            Efect terapeutic asupra bolilor cronice: Terapia oferă beneficii semnificative în cazul bolilor cronice, ameliorând simptomele și îmbunătățind calitatea vieții.

4.            Stimularea metabolismului Oxigenului: Ozonul stimulează metabolismul oxigenului, facilitând o circulație sanguină îmbunătățită și contribuind la oxigenarea celulară.

5.            Efecte terapeutice antitoxice și antiseptice: Proprietățile antitoxice și antiseptice contribuie la eliminarea aglomerării de plachete, având un impact pozitiv asupra sistemului cardiovascular.

Pregătirea pentru sesiunea de saună cu Ozon: Pentru a maximiza beneficiile, hidratează-te adecvat înainte de sesiune și evită mesele copioase. Recomandarea noastră: sesiune de saună cu ozon urmată de masaj terapeutic – un tandem perfect pentru sănătate și bunăstare.

Durata unei sesiuni: Menține o durată adecvată, între 15 și 30 de minute, în funcție de toleranța individuală la căldură.

Alte sfaturi importante:

•              Sesiunile contribuie la îmbunătățirea circulației sanguine; asigură-te că te simți confortabil.

•              Ozonul și căldura sinergic creează un mediu terapeutic; ajustează temperatura în consecință.

Contraindicații: Terapia cu Sauna cu Ozon poate avea contraindicații, de aceea consultarea unui specialist sau a unui profesionist medical înainte de începerea unui program este esențială. Comunică corect informații despre starea ta de sănătate și informează-te despre eventualele riscuri asociate terapiei cu ozon.

Terapia cu sauna cu Ozon reprezintă o opțiune captivantă pentru cei în căutare de beneficii pentru sănătate și relaxare profundă. Cu o abordare atentă și consultarea unui specialist, poți descoperi o modalitate inovatoare de a-ți susține bunăstarea generală. Vizitează VIS VITALIS CENTER pentru o experiență de relaxare și îngrijire la standarde înalte, unde tehnologia terapeutică modernă întâlnește confortul.

Unde te poți programa:

Programează-te acum pentru o ședință personalizată și începe călătoria ta către revitalizare și echilibru!

 Locație: Str. Toamnei Nr. 40B, vila 8, Bragadiru – Ilfov. www.visvitalis.ro/servicii/

Program: Luni – Vineri: 8:00 – 18:00; Sâmbătă – Duminică: Închis. Telefon: 0732 552 552.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %