Comunicat incepere proiect COMUNA GURA VĂII – Cod SMIS 159983

Read Time:1 Minute, 20 Second

COMUNICAT DE PRESĂ
„PNRR: Fonduri pentru România modernă și reformată!”
C15 – Educație
„ DOTAREA CU MOBILIER, MATERIALE DIDACTICE ȘI ECHIPAMENTE DIGITALE A UNITĂȚII DE ÎNVĂȚĂMÂNT PREUNIVERSITAR: ȘCOALA GIMNAZIALĂ NR.1 GURA VĂII, COMUNA GURA VĂII, JUDEȚUL BACĂU”

Beneficiar: COMUNA GURA VĂII
Titlu apel de proiecte: PNRR/2022/C15/MEDU/I9./I11./I13./I14./
Obiectivele proiectului:
Obiectiv general: Dezvoltarea României prin realizarea unor programe și proiecte esențiale, care să sprijine reziliența, nivelul de pregătire pentru situații de criză, capacitatea de adaptare și potențialul de creștere, prin reforme majore și investiții cheie cu fonduri din Mecanismul de Redresare și Reziliență.
Obiective specifice: 1. Asigurarea cadrului juridic necesar pentru dezvoltarea competențelor digitale ale elevilor prin definirea profilului de competențe pentru profesioniștii din domeniul educației, prin revizuirea curriculumului școlar obligatoriu și a planului-cadru pentru disciplinele TIC la toate nivelurile de învățământ; 2. Sporirea calității și siguranței mediilor de învățare, inclusiv în ceea ce privește reglementările pentru materiale didactice, mobilier, echipamente de laborator și ateliere tehnologice, respectiv, dezvoltarea și adoptarea cadrului juridic pentru promovarea tranziției către clădiri verzi în școli.
Valoarea totală a proiectului: 1.334.595,95 lei
Data începerii și finalizării proiectului: 01.08.2023 – 31.12.2024
Codul proiectului: F-PNRR-Dotari-2023-2505

Apel de proiecte gestionat de Ministerul Educației – Unitatea Executivă pentru Finanțarea Învățământului Superior, a Cercetării, Dezvoltării și Inovării (UEFISCDI) – finanțat din fonduri europene prin Planul Național de Redresare și Reziliență al României.

„PNRR. Finanțat de Uniunea Europeană – UrmătoareaGenerațieUE”.
https://mfe.gov.ro/pnrr/ (https://www.facebook.com/PNRROficial/)
„Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României”

Source

Comunicat de presa

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %