Cupa României la Padbol. Rezultate 2022, invitați speciali !

Cupa României la Padbol. Rezultate 2022, invitați speciali !

Read Time:2 Minute, 22 Second

În weekedul 16-17 septembrie a avut loc Cupa României la Padbol, aflată la cea de-a doua ediție.

Organizat de Asociația Română de Padbol, evenimentul a demonstrat pasiunea pentru acest sport și respectul acordat unei competiții naționale ce poartă numele de Cupa României.

La eveniment au participat douăzeci și patru de echipe din diferite orașe, însumând aproximativ 60 de jucători. Aceștia au fost însoțiți de președinți de cluburi, familii si prieteni veniți să îi susțină. Organizarea deosebită, amenajarea locației, precum și un permanent public iubitor de sport au întregit reușita evenimentului.

DSp 830.JPG

Deschiderea competiției a fost facută de Elisabeta Gherghișan, presedinta recent avizatei Federații Române de Padbol, fiind totodată și cea care a dezvoltat acest sport în România. 

Din partea Ministerului Sportului au fost prezenți directorul Complexului Sportiv National Lia Manoliu, Florin Oancea, care a urat succes tuturor participanților, Daniel Moroșanu, directorul Direcției pentru Sport București, precum și vedeta și omul de sport Roxana Ciuhulescu.

DSC_169.JPG

Fazele grupelor s-au desfășurat vineri, 16 septembrie, pe toate cele 3 terenuri de padbol din incinta CSN Lia Manoliu. Echipele calificate în fazele finale și-au disputat supremația sambătă, 17 septembrie, iar meciurile au fost transmise in direct, cu un comentariu de specialitate asigurat de Adrian Dobre.

DSC_195.JPG

Marius Alexe, fostul jucător dinamovist, prezent la eveniment și atras de dinamica padbolului, a hotârât să își găseasca un coechipier din rândul fotbaliștilor, cu care să participe la viitoarele competiții Padbol Romania.

Dupa aproximativ 50 de meciuri desfașurate pe parcursul a doua zile competiționale, victoria a revenit echipei clubului sportiv Flux Arena Craiova, formată din Olivian Surugiu și Victoraș Popescu, de neînvins în ultimii trei ani. 

Locul al doilea a fost câștigat de echipa clubului Padbol Giurgiu, formată din Mugurel Vrabie și Gabriel Turnea, detronându-i pe vicecampionii anului 2021, Gabriel Deaconescu și Andrei Păciucă. Locul trei a fost ocupat de Laurențiu Dinuică și Răzvan Ciobanu, de la același club craiovean Flux Arena, pepiniera celor mai buni jucători de padbol din România.

DSC_1123.JPG

Pe locul 4 s-a clasat veteranul comunității Padbol Romania, Mihai Țiplic, alături de coechipierul său Aurel Voicu, un exemplu de urmat atât în ceea ce privește ambiția și competitivitatea la orice vârstă, cât și beneficiile pentru sănătate pe care le are practicarea constantă a unui sport.

DSp 844.JPG

Festivitatea de premiere a adus distincții de merit și apreciere organizatorilor Turneelor Olteniei, Banatului și Bucovinei din acest an, precum și tuturor cluburilor care au participat constant la toate edițiile circuitului național Romanian Padbol Tour.

Cupa României a fost înmânată de Elisabeta Gherghișan și reprezentatul Ministerului Sportului la acest eveniment, Subsecretar de Stat Radu Antohi.

Partenerii acestei ediții a Cupei României la Padbol  au fost Ministerul SportuluiCSN Lia Manoliu,  Alexandrion GroupPro Sport 10, Joma Sport, Presa de AziMetropola TVSport Total FM 

www.padbol.ro

Source

Comunicate de presa

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %