Experiență Culturală de Neuitat la Festivalul Serbările Scrumbiei

Read Time:2 Minute, 9 Second


Festivalul Serbările Scrumbiei: Ediția a III-a, 18-19 Mai 2024

Descoperă Magia Deltei Dunării la Festivalul Serbările Scrumbiei

Bucură-te de o experiență culturală autentică în inima Deltei Dunării la cea de-a treia ediție a Festivalului Serbările Scrumbiei, care va avea loc în Comuna Maliuc pe 18-19 mai 2024. Acest festival unic este organizat în colaborare cu FLAG Delta Dunării pentru a promova bogăția patrimoniului local.

Pentru mai multe detalii acceseaza pagina de facebook a evenimentului.

Pentru mai multe detalii acceseaza pagina de facebook a evenimentului.

Spectacole și Tradiții Deltaice

La Festivalul Serbările Scrumbiei, vei avea privilegiul de a urmări spectacole captivante ale unor formații remarcabile din regiunea Deltei Dunării. Diana Amelian și Alexandra Listrat vor încânta publicul cu muzică autentică, în timp ce Ansamblul Profesionist „Baladele Deltei” va impresiona cu dansuri tradiționale și reprezentații artistice de excepție. Ansamblul „Matrioșca” din Mila 23 și Ansamblul „Dobrogeanca” din Sulina vor aduce pe scenă dansuri și cântece specifice zonei, oferind o incursiune autentică în tradițiile locale.

Angajament Comunitar și Diversitate Culturală

Festivalul Serbările Scrumbiei este mai mult decât un eveniment; este o oportunitate de a celebra tradițiile unice și meșteșugurile tradiționale ale comunității. Te vei bucura de spectacole autentice de muzică și dans tradițional, completate de delicii gastronomice locale.

Numele spune totul: Serbările Scrumbiei

Atmosfera deschisă a evenimentului, sub cerul liber din Delta Dunării, adaugă farmecul specific al vieții pescărești. Descoperă impactul cultural al peștelui scrumbie în această festivitate unică.

Parteneriate Locale și Impact Economic

Festivalul Serbările Scrumbiei promovează parteneriatele strânse cu afacerile și organizațiile locale pentru a asigura o experiență sigură și autentică participanților. Sprijinim turismul local și economia comunității prin acest eveniment captivant.

Informații Practice

  • Unde? Comuna Maliuc, Delta Dunării.
  • Când? 18-19 mai 2024.
  • Taxă de Intrare? Gratuit.
  • Pot participa cu familia mea? Da, Festivalul Serbările Scrumbiei este potrivit pentru toate vârstele și promite o experiență memorabilă pentru întreaga familie.

Pentru o experiență de neuitat, recomandăm rezervarea cazării în avans, având în vedere popularitatea zonei. Nu uita să aduci un aparat foto pentru a captura frumusețea naturală a Deltei Dunării. Pentru actualizări și detalii, urmărește-ne pe rețelele de socializare.

Alătură-te nouă pentru a celebra tradițiile și frumusețea Deltei Dunării la Festivalul Serbările Scrumbiei!

Citeste si:

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

One thought on “Experiență Culturală de Neuitat la Festivalul Serbările Scrumbiei

Comments are closed.