Importanta placilor de tego intr-o constructie si divizarea acestora

Read Time:1 Minute, 53 Second

Placile de tego sunt obtinute prin intermediul unui proces mecanic extrem de eficient ce ii confera o rezistenta sporita in diverse medii, dar in special in cel umed. Filmul fenolic aplicat pe fetele exterioare ale produselor le confera o rezistenta in plus, fiind special folosite pentru o rezistenta sportita in medii cu un risc mare de alunecare. Afla si tu mai multe despre industria constructiilor si cum poti sa folosesti mai bine materiale de constructii.

Afla parerea expertilor cu privire la placile de tego

tego

Placile de tego sunt fabricate printr-un proces special de fabricare care le confera o mai buna rezistenta in timp si la diferite medii. Exista atat varianta confectionata din lemn, cat si varianta antiderapanta, cea de a doua fiind folosita pentru a oferi rezistenta impotriva alunecarii. Acest tip de placi se folosesc atat in industria realizarii de panouri de cofraj in constructiile civile, cat si in cele industriale. In functie de calitatea materialului pentru realizarea acestora, aceste produse pot fi refolosite in constructia cofragelor chiar de pana la 25 – 30 de cicluri de cofrare.

Spre deosebire de aceasta varianta, placile de tego folosite pentru antiderapare sunt considerate mai scumpe decat cele clasice, insa si calitatea este la fel de buna. Acestea se folosesc cu precadere in domeniul auto cu scopul realizarii podelei camionelor sau remorcilor in cadrul placarii interioare a caroseriei. La fel ca si in cazul constructiilor navale, aceste placi se folosesc pentru a oferi o rezistenta mai buna impotriva alunecarii.

Ce caracteristici principale sunt folosite?

Avand in vedere ca placile de tego sunt confectionate in aceeasi masura din mai multe straturi de furnir continuu si lipite ulterior cu un anumit tip de rasina prin diferite tehnici specializate, calitatea produsului final va fi de pana la 2 ori mai buna. Acestea se achizitioneaza in functie de necesitatile proiectului, de grosime, latime, lungime si de materialul din compozitie (plop sau mesteacan).

In cazul modelelor cu circuite pentru suprafete antiderapante, produsele au margini etanse stranse care previn umezeala de a patrunde in intreriorul acestora. Specialistii recomanda ca intotdeauna sa alegi cele mai calitative produse si materiale pentru proiectele tale de constructii pentru un rezultat de calitate si de lunga durata!

Source

Comunicate de presa

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %