Jimmy Maymann, noul CEO al Superbet Group – Informații financiare

Read Time:2 Minute, 23 Second

Jimmy Maymann numit noul CEO al Superbet Group

Superbet Group, liderul industriei de pariuri sportive din România, a anunțat numirea lui Jimmy Maymann în funcția de CEO începând cu data de 15 ianuarie 2024. Această schimbare vine odată cu renunțarea actualului CEO, Johnny Hartnett, care va ocupa poziția de Director Non-executiv în Consiliul de Administrație (CA) al companiei.

Experiența lui Jimmy Maymann

Jimmy Maymann aduce cu el o vastă experiență de leadership la nivel de C-Suite și CA. El este recunoscut ca un inovator și antreprenor specializat în crearea, dezvoltarea și transformarea companiilor din diverse industrii, cum ar fi media, tehnologia, serviciile digitale, telecomunicațiile și ONG-urile.

Ca investitor în domeniul tehnologiei, Jimmy Maymann a contribuit la crearea și creșterea a peste 10 companii, fiind implicat și în vânzarea cu succes a unora dintre acestea. Un exemplu relevant este platforma de conținut video GoViral, pe care a co-fondat-o și care a fost ulterior vândută către compania americană AOL în 2011.

Anterior, Jimmy Maymann a ocupat funcția de Vicepreședinte Executiv al portofoliului de mărci de conținut deținut de compania AOL, ajungând la o audiență globală de 499 de milioane de vizitatori unici în fiecare lună. De asemenea, el a fost CEO al publicației The Huffington Post, contribuind la dezvoltarea și implementarea unei strategii de expansiune internațională care a dus la înființarea de ediții locale în 15 piețe internaționale și la creșterea audienței de la 35 de milioane la aproximativ 210 milioane de vizitatori unici în fiecare lună.

Ambițiile Superbet Group

Superbet Group are un potențial imens în ceea ce privește scalabilitatea afacerii și extinderea în piețele internaționale. Echipa de conducere a companiei are o gândire progresivă și ambiții globale. Obiectivul lor este de a deveni un lider global în industria de tehnologie și entertainment, promovând în același timp un mediu exemplar de joc responsabil.

Recunoașterea internațională a Superbet Group

Superbet Group este recunoscută ca lider al industriei de pariuri sportive din România și este prezentă în 10 țări, printre care România, Belgia, Polonia și Serbia. Compania a primit investiții strategice din partea gigantului american Blackstone în valoare de 175 milioane Euro în 2019.

De asemenea, Superbet Group a fost premiată de patru ori la Central & Eastern European Gaming Conference, fiind considerată Cel mai bun Operator de Pariuri Sportive din Europa Centrală și de Est. Revista EGR (eGaming Review), cea mai influentă publicație din industria globală de profil, a plasat Superbet Group pe locul 11 în topul EGR Power 50 în anul 2022.

Concluzie

Numirea lui Jimmy Maymann ca CEO al Superbet Group aduce o nouă perspectivă și o vastă experiență în domeniul tehnologiei și entertainmentului. Compania are ambiții globale și se dorește a fi un lider în industrie, promovând în același timp jocul responsabil. Cu sprijinul investitorilor și a echipei de conducere talentate, Superbet Group este pregătită să continue creșterea exponențială și să scrie următorul său capitol de succes.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %