LUMÂNĂRI DE NUNTĂ ŞI DE BOTEZ PERSONALIZATE!

Read Time:1 Minute, 12 Second

Evenimentul tău se apropie cu paşi repezi şi lista pregătirilor este din ce în ce mai lungă. Fie că urmează să te căsătoreşti, să faci cununia civilă, botezul copilului tău sau este ziua ta aniversară, unul dintre elementele importante de care ai nevoie sunt lumânările.

Noi, la LumanariGB Design, nu doar mulţumim clienţii cu produsele noastre, ci îi încântam! Contactează-ne pentru lumanari de nunta personalizate, şi alege dimensiunile şi culorile preferate. Lumânările sunt realizate manual în atelierul nostru, după care sunt decorate şi personalizate. La cerere, le putem personalize cu pozele mirilor, ale naşilor, data nunţii sau orice alt detaliu important pentru evenimentul tău.

Dacă doreşti lumanari de nunta din ceara naturala, nimic mai simplu, alege din modelele noastre cu aspect şi textura de fagure şi vei avea o atmosferc plăcută şi relaxanta cu miros fin de miere

Ne-am gândit şi la cei care pregătesc botezul copilului lor şi, chiar daca este fetiţă sau băieţel, vor găsi la noi cele mai frumoase lumanari de botez personalizate. Sărbătoreşte primul eveniment din viaţa copilului tău aşa cum se cuvine. Alege lumânarea preferată din cea mai largă gamă de lumânări pentru botez.

Avem lumânări pentru nuntă, cununie civilă, botez, zile aniversare şi nu numai. Contactează-ne şi vom găsi pentru tine cea mai frumoasă şi de calitate lumânare pentru evenimentul tău !

Lumânările noastre nu curg, nu scot fum, sunt rezistente la temperaturi ridicate şi au o calitate premium!

Source

Comunicate de presa

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %