Măsură 2: Publicare Comunicate de presa IMM AGRI-FOOD si anunturi granturi capital de lucru IMM AGRI-FOOD

Read Time:2 Minute, 54 Second

Publicare Comunicate de presa IMM AGRI-FOOD si anunturi granturi capital de lucru IMM AGRI-FOOD pe ecomunicat.ro

Comunicate de presaIMM-urile (Intreprinderile Mici si Mijlocii) si toti beneficiarii,  care au obtinut graturi pentru capital de lucru in valoare de 5.000-120.000 de euro pentru domeniul agroalimentar sunt obligati: sa publice un anunt sau comunicat de presa pentru incepere/implementare/demarare proiect si un anunt/comunicat de presa pentru finalizare implementare proiect „Granturi pentru capital de lucru acordate beneficiarilor”. Cheltuiala este eligibilă pentru decontare din ajutorul de stat IMM AGRI-FOOD.

În ceea ce privește măsura administrată de MAT, art. 10.3 și 10.4 din procedura de implementare, aprobată prin Ordinul ministrului antreprenoriatului și turismului nr. 963/2022, prevăd faptul că beneficiarii de ajutor de stat au obligația implementării măsurilor de informare și comunicare în legătură cu asistența financiară nerambursabilă obținută prin Programul Operațional Competitivitate (POC)”.

Procedura de implementare a Măsurii 2 din schema de ajutor de stat prin OUG 61/2022, granturi în sectorul agroalimentar, gasim recomandarile pentru beneficiarii granturilor:

10.3. Beneficiarii sunt responsabili pentru implementarea măsurilor de informare și comunicare în legătură cu asistența financiară nerambursabilă obținută prin POC, în acord cu prevederile Regulamentelor menționate și în conformitate cu cele declarate în Cererea de finanțare și cu cele specificate în MANUALUL DE IDENTITATE VIZUALĂ, publicat pe site-ul (http://www.mfe.gov.ro/transparenta/comunicare). Neîndeplinirea acestor obligații are drept consecință aplicarea unor corecții financiare.

10.4. Conform Manualului de identitate vizuală, obligațiile beneficiarului sunt:

  • Publicarea de anunțuri sau comunicate de presă la începutul și la finalizarea proiectului.
  • Expunerea într-un loc vizibil a unui afiș pentru proiectele de investiții pentru care valoarea contribuției publice este mai mică de 500.000 euro.
  • Utilizarea de autocolante și plăcuțe pentru mijloace fixe care, conform legislației contabile naționale depășesc valoarea de 2.500 lei şi au o durată de viață mai mare de un an.

Comunicate de presa si anunturi implementare/finalizare proiecte Granturi pentru capital de lucru Masura 2 IMM AGRI-FOOD pot fi publicate online pe website-ul ecomunicat.ro

ecomunicat.ro este un portal web specializat in publicarea de comunicate de presa si anunturi Granturi Capital de lucru. Oferim utilizatorilor optiunile necesare de publicare online si decontare a anunturilor publicate prin factura fiscala acceptata ca si cheltuiala eligibila.

Publicarea anunturilor comunicatelor de presa se poate face online astfel:

  • Creearea unui cont de utilizator, achizitionarea unui pachet cu plata prin card bancar sau virament si folosirea editorului text
  • Incarcarea fisierului, fara cont de utilizator, urmand plata prin card bancar sau virament si publicarea de catre echipa noastra.
  • Direct pe adresa de email [email protected], trimitand fisierul.

Oferta publicare online comunicate de presa si anunturi incepere implementare si finalizare proiect granturi pentru capital de lucru poate fi accesata si consultata accesand Oferta Publicare Comunicat de presa.

  • Oferta publicare 1 comunicat de presa: 250 Lei, pret fara TVA
  • Oferta publicare 2 comunicate de presa: 400 Lei, pret fara TVA
  • Oferta pentru publicarea mai multor comunicate de presa poate fi gasita aici: Oferta Publicare Comunicat de presa

Publicarea anunturilor se face online, instant si raman publicate si valabile pe perioada nedeterminata.

Modelul de comunicat de presa anunt Granturi pentru capital de lucru Masura 2 poate fi descarcat la urmatorul link: Model Comunicat de presa Granturi Capital de lucru Masura 2

Pentru mai multe informatii referitoare la publicare putem fi contactati telefonic sau whatsapp la numarul +40 727 648 640 sau pe adresa de email [email protected]

Source

Comunicat de presa

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %