Motocoasă Rotakt cu bară de cosire

Read Time:2 Minute, 20 Second

Folosind o motocoasă Rotakt cu bară de cosire, secerişul păşunilor va deveni o joacă de copil. Dacă locuieşti la curte şi ai animale de îngrijit, ştii foarte bine bătaia de cap pe care ţi-o dă cositul ierbii. Cu siguranţă de foarte multe ori te-a prins căldura toropitoare în timp ce te aflai la seceriş de iarbă sau lucernă, chiar dacă te trezeai cu noaptea în cap tocmai pentru a evita acest lucru.

Însă cositul de mână este greoi şi istovitor aşa că durează ore întregi până reuşeşti să termini un petec de pământ şi cum vara canicula începe devreme nu ai timp suficient să termini treaba înainte de a se instaura arşiţa.

Această bătaie de cap poate avea o rezolvare foarte simplă şi se poate evita folosind o motocoasă Rotakt cu bară de cosire şi tăiere dublă. Astfel, cu ajutorul acestui utilaj, nu doar că vei scăpa de efortul depus atunci când stai aplecat pentru a tăia iarba cu secerea şi a risca inclusiv să te tai la mână, sau atunci când dai cu coasa ore întregi pentru a cosi un teren relativ mic în scopul obţinerii de furaje pentru animale, ci vei reuşi să coseşti o suprafaţă cu mult mai mare decât în mod clasic şi într-un timp mai scurt, întorcându-te acasă înainte ca arşiţa insuportabilă să se instaureze.

Motocoasă Rotakt cu motor BRIGGS & STRATTON sau LONCIN

Cu motocoasa Rotakt totul decurge foarte lin şi vei termina de cosit suprafeţe mari atât de repede că nici nu îţi vei da seama când toată acea suprafaţă de iarbă înaltă a căzut pradă lamelor tăioase ale motocoasei. În perioada pe care ai petrece-o în mod normal pe câmp să coseşti manual iarbă pentru animale, folosind o motocoasă Rotakt cu motor BRIGGS & STRATTON sau LONCIN nu doar că vei termina de cosit mai repede şi cu mai puţin efort, ci vei avea suficient timp şi pentru a colecta iarba şi a o pune într-o remorcă pentru a o aduce la animale şi apoi să savurezi la rândul tău o băutură răcoritoare.

Având ghidonul reglabil, acesta se poate adapta în funcţie de nevoia fiecărui utilizator în parte, el putând fi dat atât în sus/jos cât şi stânga/dreapta. De asemenea, motocoasa este dotată cu două roţi astfel că transportul său dintr-un loc în altul nu pune nicio problemă. Motorul în 4 timpi dezvoltă între 3.5 şi 3.9 cai putere, în funcţie de modelul ales, ceea ce face ca secerişul păşunilor să fie realizat rapid şi cu lejeritate. Mai multe specificaţii tehnice despre această motocoasă Rotakt puteţi afla din pagina de produs a fiecărui model în parte dacă accesaţi ACEST LINK.

Source

Comunicate de presa

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %