Optimizarea SEO: principalele greșeli făcute de antreprenori

Read Time:3 Minute, 36 Second

Optimizarea SEO: care sunt greșelile pe care trebuie să le eviți? Iată mai multe informații!

Odată cu apariția diferitelor strategii de marketing digital, fiecare antreprenor a încercat să identifice care sunt cele mai bune soluții pentru nevoile unui brand. Nu este de mirare! Marketing-ul digital este un domeniu amplu și asigură foarte multe rezultate, într-un timp relativ scurt. Nu este nimic greșit dacă ești un antreprenor care a încercat să facă de unul singur optimizarea SEO pentru brandul pe care îl deține. Din contră, specialiștii Tiana Publishing Store ne transmit că este fascinant cât de bine s-au mobilizat antreprenorii din toată lumea, din dorința de a ajunge în top.

Cu toate acestea, specialiștii firmei de marketing digital care au acceptat să împărtățească informații de interes, semnalează că există anumite greșeli pe care antreprenorii le fac, atunci când încearcă să facă această optimizare SEO pe cont propriu. Iată care sunt acestea și ce este bine de știut:

1. Nu fac cursuri de specialitate în optimizare SEO

Specialiștii Tiana Publishing Store semnalează că este greu să te perfecționezi într-un domeniu, fără a face cursuri de specialitate. Aceasta este una dintre cele mai mari greșeli pe care antreprenorii o fac, atunci când aplică optimizarea SEO: aplică ceea ce cred că este mai bine sau ceea ce citesc pe diferite pagini, dar cu toate acestea, nu investesc în cursuri și formări de specialitate. Chiar dacă aceste cursuri sunt necesare strict din punct de vedere informațional, adevărul este că ele te vor ajuta să descoperi mult mai multe trucuri și strategii care te-ar putea ajuta să ajungi în top.

Deși aceste cursuri și formări ar fi o investiție care s-ar simți într-un anumit punct din punct de vedere financiar, acest lucru nu înseamnă că te vei afla în pierdere. Din contră, această investiție te aduce cu un pas mai aproape de câștigurile pe care le vrei. Specialiștii Tiana Publishing Store invită orice antreprenor interesat să se înscrie în cadrul sesiunilor de marketing digital pe care această firmă le organizează periodic – desfășurate în grup sau individual, în funcție de preferințe.

2. Nu se consultă cu specialiștii în optimizare SEO

Chiar dacă alegi să faci această optimizare SEO pe cont propriu, acest lucru nu înseamnă că specialiștii în marketing digital devin „concurență” pentru tine. Specialiștii Tiana Publishing Store recomandă să te consulți cu acești specialiști înainte de a folosi orice strategie pentru promovarea brandului deținut. Specialiștii ți-ar putea spune ce este bine din ce faci și ce nu, iar astfel, în viitor, vei avea o imagine de ansamblu asupra greșelilor pe care trebuie să le eviți. Ține cont că un astfel de consultanță îți poate oferi direcții relevante pentru acest demers pe care l-ai început pe cont propriu.

3. Nu investesc în optimizare SEO

La fel de bine, specialiștii Tiana Publishing Store semnalează că o altă greșeală pe care antreprenorii o fac se referă la faptul că nu investesc în optimizarea SEO. Acest tip de optimizare nu se referă doar la content de calitate, adresat unui grup țintă. Acest tip de optimizare are la bază toate acele investiții pe care un antreprenor trebuie să le facă în diferite aplicații specifice, cu ajutorul cărora poate afla cuvintele cheie relevante, sau de ce nu, starea generală a website-ului, din perspectiva marketing-ului digital. Dacă un antreprenor nu dorește să colaboreze cu un specialist în acest sens, este bine să țină cont că aceste etape sunt fundamentale pentru a implementa strategiile potrivite de business.

4. Copiază strategiile de optimizare SEO ale concurenței

Nu în ultimul rând, specialiștii Tiana Publishing Store semnalează că o altă greșeală pe care antreprenorii care doresc să aplice optimizarea SEO pe cont propriu se referă la faptul că aleg să copieze strategiile pe care alte branduri din domeniu le folosesc. Chiar dacă aceleași strategii ar fi recomandate pentru mai multe branduri, acest lucru nu înseamnă că ele trebuie să fie folosite sub exact aceeași formă și că nu poți introduce o notă personală business-ului deținut.

Vrem sau nu, adevărul este că un content de calitate și original va fi mult mai apreciat, decât acela care este inspirat din alte surse. Dacă vrei să te formezi în acest domeniu pentru propriul business sau dacă ai nevoie de consultanță, apelează cu încredere la specialiștii Tiana Publishing Store.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %