Polistiren expandat – lista beneficiilor materialelor de izolare

Polistiren expandat – lista beneficiilor materialelor de izolare

Read Time:1 Minute, 39 Second

Afla mai multe despre polistiren expandat

Unul dintre cele mai potrivite materiale pentru a obtine o izolare termica adecvata este acest polistiren expandat. Poate fi folosit cu usurinta pentru constructia de cladiri noi, precum si pentru renovare. Se gaseste cel mai des la exteriorul cladirilor si poate fi gasita in diverse dimensiuni intre 1 si 20 cm, in functie de nivelul de izolare necesar.

Pentru a mentine confortul intr-o locuinta, trebuie sa existe o temperatura potrivita pentru locuitorii acesteia. Prin urmare, o parte foarte importanta a constructiei unei cladiri este obtinerea unei izolatii termice foarte bune. Acest pas nu poate fi ignorat, deoarece temperatura interioara trebuie sa fie intotdeauna potrivita pentru proprietar, indiferent de temperatura din afara cladirii.

De ce este considerat polistirenul expandat un material izolant foarte bun?

polistiren expandat

In primul rand, acest polistiren expandat este utilizat in renovari si cladiri noi. Apare frecvent si se foloseste mai ales la exteriorul cladirilor, dar si pentru izolarea podurilor.

Compozitia sa este de fapt 98% aer si 2% polistiren in sine. ce inseamna asta? Rolul aerului este de a asigura izolarea, in timp ce polistirenul mentine o stabilitate ridicata mentinand curentul cat mai scazut.

Se recomanda utilizarea a cel putin 10 cm de polistiren expandat ca izolatie pentru peretii exteriori. Orice centimetri in plus inseamna un grad mai mare de izolare, ceea ce va face investitia mai profitabila pe termen lung.

Cateva proprietati speciale ale placii de polistiren expandat

In primul rand, trebuie mentionat ca din punct de vedere al performantei, placa de polistiren expandat ocupa o pozitie destul de ridicata in materialele de constructii termoizolante.

Denumit adesea cel mai avansat material din domeniu, acest material de constructie izolator consta din plastic expandat care permite produsului finit sa-si mentina forma si stabilitatea dimensionala.

In plus, structura lor permite constructorilor sa modeleze prin taiere placi in functie de nevoi si cazuri. Ele pot fi despicate cu usurinta cu un simplu taietor sau cutit la indemana oricui.

Source

Comunicate de presa

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %