Radu Ionescu, noul General Manager la LIBERTY Galați – Informații financiare

Read Time:2 Minute, 9 Second

Radu Ionescu numit noul General Manager la LIBERTY Galați

Radu Ionescu a fost numit în funcția de General Manager al LIBERTY Galați, cel mai mare producător de oțel integrat din România. Această numire vine în urma unei experiențe bogate în drept comercial și specializare în fuziuni și achiziții, dreptul concurenței, drept bancar, financiar și fiscal. Înainte de a ocupa această poziție, Radu Ionescu a coordonat practica de consultanță corporate și comercială a firmei de avocatură Ionescu Sava, pe care a fondat-o.

Experiența lui Radu Ionescu în industria siderurgică

Radu Ionescu are o vastă expertiză în industria siderurgică și a consiliat grupul LIBERTY în numeroase tranzacții și proiecte atât în România, cât și în Europa Centrală și de Est. Acest lucru l-a recomandat pentru poziția de director general al LIBERTY Galați. Prin intermediul colaborării sale cu grupul LIBERTY, Radu Ionescu a sprijinit compania în luarea unor decizii strategice importante, precum proiecte de fuziuni și achiziții, managementul capitalului și taxelor, precum și managementul sponsorizării clubului Oțelul Galați.

Echipa de conducere capabilă să pregătească businessul pentru revenirea pieței

Alături de Radu Ionescu, Prasanta Mishra, care a fost Director Executiv, va deveni Managing Director Plant Operations pentru LIBERTY Galați. Această echipă de conducere are ca obiectiv pregătirea businessului pentru revenirea pieței și continuarea planurilor de transformare GREENSTEEL. Prasanta Mishra a demonstrat rezultate solide în managementul operațiunilor de producție, iar împreună cu Radu Ionescu vor forma o echipă capabilă să conducă LIBERTY Galați către succes.

Transformarea LIBERTY Galați într-un producător neutru din punct de vedere al emisiilor de carbon

LIBERTY Galați își propune să devină un producător neutru din punct de vedere al emisiilor de carbon până în 2030. Echipa de management de la LIBERTY Galați va continua să lucreze îndeaproape cu Ajay Aggarwal, președintele pentru Europa al LIBERTY Steel Group, și cu Sandip Biswas, CEO al LIBERTY Primary Steel and Mining, pentru a atinge acest obiectiv. Compania are o capacitate de producție de aproximativ 3 milioane de tone de oțel pe an și furnizează produse pentru clienți din diverse domenii precum construcții, naval, petrolier și gaze, precum și producția de energie regenerabilă.

În concluzie, numirea lui Radu Ionescu în funcția de General Manager al LIBERTY Galați aduce o expertiză bogată în industria siderurgică și va contribui la pregătirea businessului pentru revenirea pieței și atingerea obiectivului de a deveni un producător neutru din punct de vedere al emisiilor de carbon. Prasanta Mishra, în calitate de Managing Director Plant Operations, va asigura managementul operațiunilor de producție, formând împreună cu Radu Ionescu o echipă de conducere capabilă să conducă LIBERTY Galați către succes.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %