Schneider Electric a fost recunoscut de catre Microsoft drept Partenerul anului pentru energie si sustenabilitate in 2022

Read Time:3 Minute, 53 Second
  • Schneider Electric a primit distinctii de top din peste 3.900 de propuneri provenite din peste 100 de tari, din diferite categorii
  • Premiul afirma eforturile Schneider Electric de a oferi solutii si servicii remarcabile pentru a ajuta clientii sa parcurga spre un viitor cu emisii de carbon net-zero

Rueil-Malmaison, Franta, 29 iunie 2022Schneider Electric, liderul in transformarea digitala a managementului si automatizarii energiei, a anuntat ca a castigat premiul Microsoft Partner of the Year 2022 pentru energie si sustenabilitate. Schneider a fost selectat printre partenerii Microsoft de top la nivel global pentru solutiile sale software inovatoare EcoStruxure™, furnizate clientilor care au beneficiat de tehnologia Microsoft, inclusiv Azure Cloud si Dynamics 365.

Premiile Microsoft Partner of the Year rasplatesc partenerii Microsoft care au dezvoltat si furnizat aplicatii, servicii si dispozitive remarcabile, bazate pe Microsoft, in ultimul an. Dintre peste 3.900 de propuneri din peste 100 de tari din diferite categorii, Schneider Electric a fost evidentiat pentru furnizarea de solutii si servicii remarcabile in domeniile energiei si sustenabilitatii.

In 2021, solutiile Schneider EcoStruxure au ajutat clientii sa-si reduca emisiile de carbon cu 84 de milioane de tone, ceea ce inseamna 347 de milioane de tone economisite sau evitate inca din 2018. Aceste solutii sunt alimentate de cea mai avansata evolutie a Microsoft Azure si ajuta clientii sa-si atinga obiectivele legate de energie si sustenabilitate prin puterea solutiilor electrice si digitale.

 

Olivier Blum, Executive Vice-President Energy Management la Schneider Electric, a declarat: „Premiul Microsoft Energy & Sustainability Partner of the Year 2022 este o recunoastere extraordinara a impactului colaborativ pe care il avem, pentru a aborda schimbarile climatice. Suntem intr-un moment critic. Cu exceptia cazului in care se iau masuri imediate pentru reducerea emisiilor, vom ajunge in curand intr-un punct fara intoarcere. Companiile au un rol esential pentru evitarea acestei situatii. De aceea, sunt necesare colaborari precum cea dintre Schneider si Microsoft pentru a supraalimenta eforturile de inovare si pentru a crea tehnologiile necesare care pot schimba evolutia lucrurilor.”

Clientii Schneider Electric care s-au dezvoltat, impreuna cu Microsoft, prin furnizarea de solutii si servicii remarcabile:

  • Green Data Center: Cand Microsoft a cautat o solutie end-to-end pentru a proiecta, construi si opera centrele lor de date mai eficient, Schneider a folosit MTWO, platforma emblematica de constructie cloud a RIB pentru a integra toate intrarile intr-un model federat. Acest lucru a permis Microsoft sa creeze un geaman digital care a furnizat viteza proiectului si cauzalitate in faza de constructie, generand mai multa eficienta cu mai putine aspecte de refacut si deseuri reduse.

 

Conducand ESG prin exemplu in ecosistemul sau, Schneider Electric a folosit tehnologia digitala si electrica in propriile cladiri:

  • IntenCity: Deschisa in 2021, cu o suprafata de 26.000 m2 si gazduind 1.500 de angajati, „Building of the Future” de la Schneider, este de zece ori mai eficienta din punct de vedere energetic decat o proprietate obisnuita, ceea ce o face una dintre cele mai eficiente cladiri din lume. Solutiile Schneider EcoStruxure cu Azure ofera informatii despre cladire prin colectarea a 60.000 de puncte de date la fiecare doua minute. Acest lucru permite IntenCity sa utilizeze date predictive pentru managementul inteligent al cladirilor si flexibilitatea energetica, pentru fiabilitate si rezistenta maxima.

Schneider Electric si Microsoft lucreaza impreuna de mai bine de 30 de ani. Longevitatea si succesul continua sa fie alimentate de o viziune comuna in ceea ce priveste eficienta energetica si sustenabilitatea. Capacitatea de a accelera progresul vine din expertiza unica pe care o pot aduce atat Microsoft, cat si Schneider, dar colaborarea este cea care va duce eforturile de sustenabilitate mai departe.

 

„Sunt onorat sa anunt ca Schneider Electric este Partenerul Anului in cadrul Microsoft Energy & Sustainability 2022”, a declarat Nick Parker, Corporate Vice President Global Partner Solutions la Microsoft. „Schneider Electric s-a remarcat in grupul exceptional de nominalizati. Am fost extraordinar de impresionati de utilizarea inovatoare a tehnologiilor Microsoft Cloud ca parte a solutiilor sale software EcoStruxure™.”

Detalii suplimentare despre premiile din 2022 sunt disponibile aici.

Despre Schneider Electric

La Schneider, credem ca accesul la electricitate si la tehnologie, prin intermediul unor solutii inteligente, este un drept fundamental al omului.

Furnizam solutii digitale in domeniul energiei si al automatizarii, in scopul asigurarii eficientei si sustenabilitatii. Imbinam cele mai bune tehnologii de automatizari, software si servicii integrate pe zona energetica in timp real, pentru locuinte, cladiri, centre de date, infrastructura si in diferite industrii.

Ne-am luat angajamentul sa descoperim posibilitatile infinite ale unei comunitati deschise, globale, inovatoare, care ne impartaseste telul si valorile.

www.se.com/ro

Source

Comunicat de presa

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %