Schneider Electric lanseaza noile cofrete metalice PrismaSeT S de pana la 160 A

Read Time:2 Minute, 25 Second
  • Cu noile cofrete PrismaSeT S specialistii vor avea mai multa autonomie in proiectele de pana la 160 A in segmentul de cladiri comerciale mici si mijlocii

21 iulie 2022 – Schneider Electric – liderul in transformarea digitala a managementului energiei si automatizarii – lanseaza gama PrismaSeT S. Noua oferta de cofrete metalice, impreuna cu solutiile de cablare de pana la 160A si cu instrumentele de selectie, faciliteaza instalarea distributiei electrice in cladirile comerciale mici si mijlocii.

Cofretele PrismaSeT S si gamele complementare de produse de pana la 160A, precum Compact NSXm, Acti9 iC40, PowerTag, blocurile de distributie verticala VDIS, blocurile de distributie Linergy, permit specialistilor sa aiba autonomia necesara pentru a proiecta, instala si pune in functiune in cladirile comerciale mici si mijlocii tablouri de distributie electrica rezistente – pentru aplicatii dificile, la fel de simplu ca in segmentul rezidential din punct de vedere al implementarii.

Gama faciliteaza proiectarea unor solutii optime pentru tablouri comunicante cu ajutorul senzorilor de energie wireless PowerTag.

Aceasta noua gama permite o flexibilitate sporita in momentul instalarii si cablarii cu ajutorul sistemului VDIS si a canalului lateral (ghenei). Sistemul de blocuri de distributie verticala VDIS reprezina o inovatie in materie de design si ergonomie in segmentul comercial si industrial: specialistii vor putea instala si conecta dispozitivele de protectie la intrarea in tablou intr-un mod mai simplu, cu cabluri de dimensiuni reduse. Acest lucru va ajuta la reducerea semnificativa a timpului de cablare. Canalul lateral (ghena) disponibil pentru modelele de cofrete cu 6, 7 si 8 randuri este folosit in principal pentru cabluri si terminale, dar permite si instalarea dispozitivului de protectie principal si economiseste spatiu pe sinele DIN pentru instalarea altor dispozitive.

PrismaSeT S contribuie la atingerea obiectivelor Schneider Electric de sustenabilitate, atat prin folosirea unor componente din materiale plastice reciclate in procesul de fabricatie, cat si prin utilizarea ambalajelor ecologice. Schneider Electric are obiective clare pentru a reduce impactul asupra mediului, iar astfel PrismaSeT S este fabricat cu cel putin 30% continut de plastic reciclat. 70% din ambalaj este realizat din carton reciclat, iar plasticul de unica folosinta a fost eliminat.

Produsele din gama PrismaSeT S au fost integrate in instrumentele digitale de configurare EcoStruxure Power Build si EcoStruxure Power Design, dezvoltate de Schneider Electric pentru a usura ofertarea si proiectarea instalatiilor electrice.

 

 

 

Despre Schneider Electric

La Schneider, credem ca accesul la electricitate si la tehnologie, prin intermediul unor solutii inteligente, este un drept fundamental al omului.

Furnizam solutii digitale in domeniul energiei si al automatizarii, in scopul asigurarii eficientei si sustenabilitatii. Imbinam cele mai bune tehnologii de automatizari, software si servicii integrate pe zona energetica in timp real, pentru locuinte, cladiri, centre de date, infrastructura si in diferite industrii.

Ne-am luat angajamentul sa descoperim posibilitatile infinite ale unei comunitati deschise, globale, inovatoare, care ne impartaseste telul si valorile.

https://www.se.com/ro/ro/

Source

Comunicat de presa

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %