Steaguri personalizate – Cele mai eficiente in comunicarea outdoor

Read Time:1 Minute, 40 Second

Afla mai multe despre steaguri personalizate

Sistemul de steaguri personalizate dispune de dimensiunea perfecta pentru expunerea in aer liber, acest banner are o suprafata expusa larga conceputa pentru a atrage atentia tuturor.

steaguri personalizate

Bannerele tip steaguri personalizate sunt asamblate in cateva minute fara a fi necesare cunostinte sau instrumente speciale. Nici transportul nu este o problema si ocupa destul de putin spatiu cand este demontat.

O parte are steagul imprimat, iar cealalta este vizibila in oglinda. Acest lucru se aplica de obicei steagurilor in care panza este translucida si subtire pentru a face fata conditiilor de vant.

Cum sunt realizate aceste sisteme personalizate?

Metoda de a obtine o serie de semne este simpla, specifica si iti va oferi materialul de care ai nevoie pentru primele 10 rezultate din proiectul tau! In primul rand, pentru a le face rezistente si de o calitate hotarat superioara, procesul de obtinere a acestora se numeste sublimare. Presupune transformarea directa a unei substante din stare solida in stare gazoasa prin incalzire, proces care are loc la temperaturi care depasesc 150 de grade Celsius.

Urmatorul pas este imprimarea acestor steaguri personalizate, moment in care aceste logo-uri personalizate sunt curatate si fixarea culorii este indepartata. Dupa aceea, se fac cu ajutorul unei masini de cusut. Utilizati numai materiale de inalta calitate, cum ar fi sarma compozita, care rezista atat la umiditate, cat si la alte elemente externe. Gama de sigle personalizate poate include tivul, iar sistemul de prindere poate varia.

Avantajele te vor convinge sa cumperi – Marele Print este ajutorul tau la eveniment

Odata instalat, logo-ul personalizat va atrage atentia oamenilor.

Portabile si usor de instalat, aceste steaguri personalizate sunt perfecte pentru campanii publicitare sau alte tipuri de evenimente in aer liber si in interior. Sunt fabricate din materiale durabile, tratate impotriva coroziunii si testate in cele mai dure conditii meteorologice. Cu baza recomandata, pot rezista la viteze ale vantului de pana la 40 km/h.

Opteaza pentru o oferta personalizata de la Marele Print!

Source

Comunicate de presa

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %