ActualArt- plase tantari tip plisse si rulou

Read Time:2 Minute, 24 Second

ActualArt este un furnizor de solutii pentru protectia impotriva insectelor si pune la dispozitie o gama larga de tipuri de plase.

Printre acestea, cele mai deosebite si innovative sunt plasele plisse, care sunt confectionate dupa un design inovator japonez si sunt foarte solicitate pe piata datorita formei lor speciale si a usurintei de folosire.

Fara elemente pretensionate, aceste plase au o durata de viata indelungata, fiind foarte preferate in materie de protectie impotriva insectelor. Plasa este realizata din fibra de sticla cu carbon, iar profilul este din dur aluminiu vopsit in camp electrostatic, cu accesorii de actionare confectionate din materiale rezistente. Aceste plase pot fi personalizate cu culori diferite pentru profilul de aluminiu, putand ajunge pana la imitatii de lemn, cum ar fi stejar, nuc, mahon sau wenge. O mare parte din avantajele plaselor de tip plisse consta in capacitatea lor de a se adapta la dimensiuni mari sau foarte mari si de a putea fi utilizate pentru usi, ferestre sau spatii tip logie. In plus, modul in care sunt fabricate elimina spatiile moarte si asigura o inchidere perfecta.

O alta solutie de  înaltă calitate și eficientă pentru a ține insectele și țânțarii departe de casă sunt plasele tip rulou. Aceste plase de țânțari tip rulou sunt din aluminiu, iar sita este din fibră de sticlă ce asigură protecție maximă împotriva țânțarilor și a altor insecte deranjante.

Cea mai bună parte? Designul rulat înseamnă că plasa poate fi depozitat cu ușurință atunci când nu este utilizată, iar profilul de închidere asigură o etanșare sigură. Plasele noastre de țânțari pot fi instalate pe o varietate de ferestre, inclusiv ferestre simple, duble și uși, oferind utilizatorilor protecție completă împotriva insectelor nedorite. Sunt ușor de instalat, operat și întreținut și sunt fabricate din materiale de cea mai înaltă calitate, care sunt construite pentru a rezista, ce le asigură o durată de viață lungă și fără probleme.

Plasele noastre pot fi personalizate pentru a satisface nevoile dumneavoastră specifice, cu diferite dimensiuni și opțiuni de culoare. Pentru cei dintre voi care caută un design personalizat, oferim o gamă de finisaje, inclusiv alb, maro și patru finisaje populare pentru lemn: wenge, stejar auriu, nuc și mahon, dar și gri antracit.

Plasele de la ACTUALART sunt disponibile si în modele batante (plase cu balamale) care pot fi montate pe rame de ferestre din PVC sau aluminiu. Măsurarea acestor plase este ușoară – pur și simplu deschideți fereastra sau ușa și măsurați deschiderea clară de la cadru la cadru, având grijă să vă asigurați că există cel puțin 40 mm spațiu disponibil la exterior pentru profilul plasei. Aveți încredere în noi pentru a vă aduce ce e mai bun în materie de plasele de țânțari.

ActualArt ofera toata gama de sisteme de umbrire (de la rulouri exterioare din aluminiu, rolete textile, jaluzele plisate pana la rulouri transparente) si montaj gratuit in Bucuresti si Ilfov.

Contact : 0761009309

Emil:[email protected]

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %