ADP își prelungește contractul de închiriere în Gara Herastrău

Read Time:2 Minute, 12 Second

ADP Romania își prelungește contractul de închiriere pentru încă 5 ani în Gara Herăstrău, o clădire ce face parte din portofoliul Globalworth. Suprafața totală folosită de companie este de 8.300 de metri pătrați.

Un furnizor global multilateral de soluții cloud de management al capitalului uman (HCM), ADP reunește departamentele de resurse umane, salarizare, recrutare, administrare fiscală și gestionare a beneficiilor, fiind un lider în servicii de externalizare a afacerilor, analiză și expertiză în conformitate. Experiența și perspectvele de neegalat, precum și tehnologia de ultimă oră au transformat resursele umane dintr-o funcție administrativă de back-office într-un avantaj strategic de afaceri.

„ADP România își propune să creeze o forță de muncă mai bună prin intermediul tehnologiilor sale inovatoare și al politicilor interne. Parteneriatul pe care îl avem cu Globalworth este în concordanță cu obiectivul nostru de a oferi condiții de muncă la standarde înalte asociaților noștri, atestat și prin obținerea recunoașterii Top Employer 2023 în România”, a afirmat Sonia Khachlouf, VP GM ADP Romania.

„Suntem bucuroși și mândri că ADP este în comunitatea noastră de afaceri din 2016. Le mulțumim pentru parteneriatul nostru pe termen lung și așteptăm cu nerăbdare să sprijinim dezvoltarea lor în România în următorii ani”, a spus Ema Iftimie, Head of Leasing & Customer Care, Globalworth Romania.

„Segmentul de birouri din România este marcat de cererea neîntreruptă a ocupanților, iar sectorul serviciilor profesionale rămâne una dintre cele mai active industrii de pe piața de leasing atunci când vine vorba de noii veniți și de companiile deja prezente pe piață. Principalele criterii ale chiriașilor în alegerea spațiilor de birouri sunt accesul facil la rețeaua de transport în comun, facilitățile pentru angajații lor atât din clădire, cât și din împrejurimi, specificațiile tehnice foarte bune și un design eficient al spațiilor. Gara Herăstrău, dezvoltată de Globalworth, îndeplinește toate aceste criterii, fapt dovedit de decizia ADP de a rămâne în clădire încă 5 ani”, a adăugat Eduard Turcoman, Director Office Agency Cushman & Wakefield Echinox.

Gara Herăstrău este o clădire de birouri modernă, situată în partea de nord a Bucureștiului, pe strada cu același nume, în Globalworth District, cea mai dinamică zonă de business din București. Clădirea de birouri se extinde pe 12 etaje supraterane și trei niveluri subterane. A fost finalizată în 2016 și a primit în același an certificarea BREEAM Excellent, oferind chiriașilor săi spații de lucru de înaltă calitate, prietenoase cu mediul. Amplasată vizavi de Promenada Mall, clădirea de birouri este deservită excelent de transportul public: metrou, tramvai și autobuz.

Articolul <strong>ADP își prelungește contractul de închiriere în Gara Herastrău</strong> apare prima dată în Presa de Azi.

Source

Comunicate de presa

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %