Află soluțiile la cele mai întâlnite probleme dentare

Read Time:3 Minute, 34 Second

Sănătatea dentară are un impact enorm asupra vieții noastre zilnice. Îngrijirea dentară nu este doar despre a arăta bine; este o investiție în noi înșine. Un zâmbet sănătos poate face minuni pentru starea noastră de spirit și pentru încrederea în sine. Probleme dentare pot fi evitate cu atenție regulată și, bineînțeles, cu câteva opțiuni de vârf în tehnologia dentară.

Cu siguranță, cea mai bună opțiune este prevenirea problemelor, dar ce facem atunci când deja este prea târziu? În acest caz, există foarte multe intervenții care te pot ajuta. Dacă nu știi destule lucruri despre ele, probabil nu le înțelegi pe deplin și ți se pare copleșitor.

În acest articol vom discuta despre câteva intervenții moderne și despre costul acestora. Mai exact, vei afla lucruri noi despre implantul dentar, pret dinti zirconiu și dinții ficși în 24 de ore.

Ce trebuie să faci în cazul unui dinte lipsă

Poate că ești familiarizat cu senzația de a avea un spațiu gol în zâmbetul tău. Poate fi din cauza unui dinte extras sau pierdut în mod natural. În acest caz, tehnologia implanturilor dentare face minuni.

Implantul dentar este ca o rădăcină artificială care se integrează perfect în maxilar, oferind o bază solidă pentru coroana. Este ca și cum ai obține o a doua șansă pentru un zâmbet complet și funcțional.

Acest proces poate schimba nu doar aspectul zâmbetului tău, ci și modul în care te simți în viața de zi cu zi. Este un sentiment de completare și încredere care se reflectă în fiecare zâmbet.

Dacă te întrebi care ar fi costul, uite o listă cu cat costa un implant dentar la un cabinet dentar modern din sectorul 5:

Implant dentarPreț
Implant dentar Straumann (Neodent)2500 lei
Sinus lift3500 lei
Adiție de os artificial500 lei
FAST & FIXED 4 implanturi12500 lei
FAST & FIXED 6 implanturi18000 lei

Dacă vrei o transformare rapidă a danturii, există o cale!

Vrem să fim realiști – viața se mișcă rapid, iar așteptarea poate fi o provocare. Dacă ai nevoie de o soluție rapidă și eficientă pentru a-ți redobândi zâmbetul, dinții ficși în 24 de ore sunt o opțiune fascinantă. Cu ajutorul acestei intervenții, este necesară doar o zi pentru un zâmbet nou.

Acest concept este numit Fast & Fixed și a fost creat pentru pacienții care-și doresc dantura perfectă într-un timp record. Este ca și cum timpul ar fi pus pe pauză pentru a-ți oferi confortul și încrederea instantanee de care ai nevoie. Pentru informații despre dinti ficsi in 24 de ore pret, consultă tabelul de mai sus.

Etapele procedurii de dinți ficși în 24 de ore sunt următoarele:

  1. Consultația inițială și stabilirea schemei de tratament
  2. Amprentarea
  3. Inserția propriu-zisă a dinților ficși
  4. Atașarea lucrării provizorie
  5. Atașarea lucrării definitive

Cum obții un aspect perfect al dinților

Dacă te gândești să îți înnoiești zâmbetul, coroana din zirconiu este o opțiune care îmbină eleganța cu durabilitatea. Este ca o bijuterie care își găsește locul în zâmbetul tău, oferind un aspect natural și rezistență pe termen lung.

Un aspect pe care îl iubesc cei care aleg coroanele din zirconiu este confortul. Fără senzația de obiect străin în gură, te vei simți liber să zâmbești, să mesteci și să fii pur și simplu tu însuți.

Coroana din zirconiu nu este doar o inovație tehnologică în stomatologie, ci și un partener de nădejde pentru cei care își doresc un zâmbet fermecător și o sănătate dentară de invidiat. Cu ea, fiecare zâmbet devine o operă de artă durabilă și rafinată. Prețul pentru această procedură este unul mai ridicat față de coroanele tradiționale, datorită materialului de calitate și tehnologiei moderne.

Uite o listă cu avantajele principale ale coroanelor din zirconiu:

  • Estetică remarcabilă
  • Durabilitate excelentă
  • Biocompatibilitate
  • Potrivire precisă
  • Reducerea cantității de țesut îndepărtat

Ce mai aștepți? Programează-te pentru a face primul pas către un zâmbet sănătos

Tehnologia dentară de vârf nu este doar despre instrumente și proceduri complicate; este despre a face alegeri înțelepte pentru sănătatea ta dentară. Coroana din zirconiu, implantul dentar și dinții ficși în 24 de ore sunt soluții care transformă nu doar zâmbetul tău, ci și calitatea vieții tale.


Tratamentul tău depinde de situația în care te afli și eventualele probleme existente, de aceea este recomandat să discuți cu medicul stomatolog în legătură cu următorii pași pe care trebuie să-i urmezi pentru o dantură perfectă.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %