Alro investește 4,22 milioane de dolari în creșterea controlului calității produselor

Alro investește 4,22 milioane de dolari în creșterea controlului calității produselor

Read Time:1 Minute, 27 Second

Alro, unul dintre cei mai mari producători de aluminiu din Europa, investește 4,22 milioane de dolari în creșterea controlului calității produselor. Această investiție face parte din strategia companiei de a crește producția de produse complexe și profitabile, prin implementarea celor mai bune practici și tehnologii de înaltă performanță. Scopul este de a crește competitivitatea la nivel internațional și de a crea valoare pentru acționari, clienți și comunitate.

Implementarea celor două proiecte de investiții va permite realizarea unei scanări complete și automate a plăcilor din aliaje de aluminiu, asigurând o verificare extrem de precisă a structurii interne și uniformității tratamentelor termice. Prin utilizarea controlului ultrasonic și a măsurătorilor de conductivitate electrică, se va asigura o garanție suplimentară în ceea ce privește calitatea produselor fabricate.

Aceste investiții reprezintă un alt pas important în dezvoltarea companiei și în menținerea poziției sale într-un mediu economic extrem de competitiv. Alro a semnat contracte de achiziții cu furnizori internaționali de prestigiu pentru furnizarea și instalarea sistemului de examinare nedestructivă cu ultrasunete și a sistemului de masurare a conductivității electrice la produsele laminate plate.

De-a lungul ultimilor 20 de ani, Grupul Alro a investit peste 885 de milioane de dolari în tehnologie de ultimă generație, creșterea eficienței operaționale și programe de protecție a mediului. Investițiile au dus la diversificarea portofoliului de produse, cu accent pe cele cu valoare adăugată mare și foarte mare, și la reducerea impactului asupra mediului. Compania a obținut certificări de calitate pentru industria aeronautică și de apărare, precum și certificarea privind sustenabilitatea afacerilor.

Această nouă investiție în creșterea controlului calității produselor demonstrează angajamentul Alro față de inovație și calitate. Compania continuă să se dezvolte și să se adapteze la cerințele pieței, asigurându-și astfel poziția de lider în industrie.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %