Analiza preluării Anima Wings Aviation de către Christian Tour Holding – Consiliul Concurenței

Analiza preluării Anima Wings Aviation de către Christian Tour Holding – Consiliul Concurenței

Read Time:1 Minute, 27 Second

Analiza preluării Anima Wings Aviation de către Christian Tour Holding

Consiliul Concurenței a anunțat că va analiza tranzacția prin care Christian Tour Holding intenționează să preia Anima Wings Aviation. Această tranzacție este supusă autorizării de către Consiliul Concurenței conform prevederilor Legii concurenței (nr. 21/1996).

Despre Christian Tour Holding și Anima Wings Aviation

Christian Tour Holding, cunoscut și sub numele de Memento Group, este un grup activ în principal pe piața furnizării de servicii turistice. Compania este bine cunoscută în industrie și are o reputație solidă.

Pe de altă parte, Anima Wings Aviation este o companie specializată în zboruri de tip charter destinate tur-operatorilor din România. Aceasta oferă servicii de transport aerian pentru turiști și are o poziție stabilă pe piața locală.

Procesul de autorizare a tranzacției

Potrivit Legii concurenței, tranzacțiile de acest gen trebuie să fie autorizate de către Consiliul Concurenței. Acesta are rolul de a evalua tranzacția pentru a stabili compatibilitatea acesteia cu un mediu concurențial normal. Consiliul Concurenței va emite o decizie în termenele prevăzute de lege.

Observații și puncte de vedere

Conform informațiilor oferite de Consiliul Concurenței, orice observații sau puncte de vedere cu privire la această tranzacție pot fi transmise autorității de concurență în termen de 20 de zile. Aceste observații pot fi luate în considerare în procesul de evaluare a tranzacției.

Concluzie

Preluarea Anima Wings Aviation de către Christian Tour Holding este supusă analizei și autorizării de către Consiliul Concurenței conform prevederilor Legii concurenței. Această tranzacție are potențialul de a aduce schimbări pe piața turismului din România și este important ca autoritatea de concurență să evalueze compatibilitatea acesteia cu un mediu concurențial normal. Observațiile și punctele de vedere transmise în termenul prevăzut vor fi luate în considerare în procesul de evaluare a tranzacției.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %