Anunţ începere proiect: „Creşterea productivităţii muncii la BRUTĂRIA DE LA DRUM S.R.L.”

Read Time:2 Minute, 43 Second

Antet comunicat de presa granturi capital de lucru m2

Data: 24.02.2023

Anunţ începere proiect: „Creşterea productivităţii muncii la BRUTĂRIA DE LA DRUM S.R.L.”

BRUTĂRIA DE LA DRUM S.R.L. anunţă începerea activităţilor proiectului “Creşterea productivităţii muncii la BRUTĂRIA DE LA DRUM S.R.L. “, Cod SMIS 159085, finanțat în cadrul Programului Operaţional Competitivitate 2014-2020, Axa Prioritară 4 ”Sprijinirea ameliorării efectelor provocate de criză în contextul pandemiei de COVID-19 și al consecințelor sale sociale și asupra pregătirii unei redresări verzi, digitale și reziliente a economie” şi a Priorităţii de investiţii ”Sprijinirea ameliorării efectelor provocate de criză în contextul pandemiei de COVID-19 și consecințelor sale sociale și pregătirea unei redresări verzi, digitale și reziliente a economiei” ale Programul Operational Competitivitate 2014-2020, de consolidarea poziției pe piață a IMM-urilor afectate de pandemia COVID-19.
Perioada de implementare a proiectului este de la data semnării contractului, la care se adaugă, dacă este cazul, şi perioada de desfăşurare a activităţilor proiectului înainte de semnarea Contractului de Finanţare, conform regulilor de eligibilitate a cheltuielilor şi nu va depăși data de 31.12.2023 și are o valoare totală de 3.621.444,89 lei, valoarea cofinanţării UE de 2.271.173,25 lei .
Data de începere a proiectului: 24.12.2022.
Data de finalizare a proiectului: 31.12.2023.
Obiectivul principal al proiectului îl constituie consolidarea poziției pe piață a societăţii BRUTĂRIA DE LA DRUM S.R.L., afectate de criza economică generată de pandemia de COVID-19.
Rezultatele aşteptate ale proiectului sunt:
1. Documentaţie proiect elaborată:
– cerere de finanţare elaborată;
– plan de afaceri elaborat;
– alte documente elaborate pentru pregătirea proiectului.
2. Dotarea cu echipamente tehnologice, utilaje, instalaţii de lucru de natura mijloacelor fixe, specifice activităţii de producţie a pâinii şi a produselor de patiserie, precum: mixer automat spiralat cu lift (2 buc.), cernător făină (1 buc.), cameră congelare (2 buc.), siloz pentru faină (1 buc.), mixer planer (2 buc.), răcitor automat apă (2 buc.), dozator apă cu mixare(2 buc.), spălător cu o cuvă şi duş de prespălare (2 buc.), dospitor retardator (1 buc.), maşină de spălat ustensile (1 buc.), cuptor pâine (1 buc.), elevator semiautomat (1 buc.), celulă fermentare (1 buc.), divizor aluat volumetric (1 buc.), dospitor (1 buc.), divizor aluat (2 buc.).
Achiziţionarea de mijloace de transport auto electrice ( 2 buc.).
3. Creşterea gradului de digitalizare prin investiţii în sisteme de automatizare a echipamentelor de producţie achiziţionate, precum: sistem comandă digital pentru mixer automat spilatat cu lift (2 buc.), sistem digital transmitere pentru camera de congelare ( 2buc.), calculator comandă pentru siloz ( 1 buc.), controler principal pentru dospitor retardator (1 buc.), automatizare cuptor (panou de comandă) ( 1 buc.), automatizare celulă fermentare (controler digital) ( 1 buc.), automatizare divizor volumetric (panou de comandă) ( 1 buc.), automatizare dospitor (panou comandă cu touch) (1 buc.), automatizare divizor aluat (sistem de control) (2 buc.).
4. Creşterea productivităţii muncii în anul 3 de sustenabilitate cu 15,11% faţă de nivelul anului 2021. Numărul de angajați în anul 3 de sustenabilitate va fi cel puţin egal ca cel din anul 2021, respectiv 19 angajaţi.

Informaţii suplimentare se pot obţine la:
BRUTĂRIA DE LA DRUM S.R.L.
Persoana de contact: PIELE FLORENTINA, Administrator, telefon: 0733312270.
Adresa de e-mail: [email protected]

Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operaţional Competitivitate 2014-2020

Source

Comunicat de presa

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %