Anunţ începere proiect: „Creşterea productivităţii muncii la SWEET TEST PRODUCTION S.R.L.”

Read Time:2 Minute, 1 Second

Antet comunicat de presa granturi capital de lucru m2

Data: 23.06.2023

Anunţ începere proiect: „Creşterea productivităţii muncii la SWEET TEST PRODUCTION S.R.L.”

SWEET TEST PRODUCTION S.R.L. anunţă începerea activităţilor proiectului “Creşterea productivităţii muncii la SWEET TEST PRODUCTION S.R.L. “, Cod SMIS 159085, finanțat în cadrul Programului Operaţional Competitivitate 2014-2020, Axa Prioritară 4 ”Sprijinirea ameliorării efectelor provocate de criză în contextul pandemiei de COVID-19 și al consecințelor sale sociale și asupra pregătirii unei redresări verzi, digitale și reziliente a economie” şi a Priorităţii de investiţii ”Sprijinirea ameliorării efectelor provocate de criză în contextul pandemiei de COVID-19 și consecințelor sale sociale și pregătirea unei redresări verzi, digitale și reziliente a economiei”.
Perioada de implementare a proiectului este de la data semnării contractului, la care se adaugă, dacă este cazul şi perioada de desfăşurare a activităţilor proiectului înainte de semnarea Contractului de Finanţare, conform regulilor de eligibilitate a cheltuielilor şi nu va depăși data de 31.12.2023 și are o valoare totală de 3.912.961,57 lei, valoarea cofinanţării UE de 2.034.483,76 lei .
Data de începere a proiectului: 31.03.2023.
Data de finalizare a proiectului: 31.12.2023.
Obiectivul principal al proiectului îl constituie consolidarea poziției pe piață a societăţii SWEET TEST PRODUCTION S.R.L., afectate de criza economică generată de pandemia de COVID-19.
Rezultatele aşteptate ale proiectului sunt:
1. Documentaţie proiect elaborată:
– cerere de finanţare elaborată;
– plan de afaceri elaborat;
– alte documente elaborate pentru pregătirea proiectului.
2. Dotarea cu echipamente tehnologice, utilaje, instalatii de lucru de natura mijloacelor fixe, specifice activitatii de productie a painii si a produselor de patiserie ( 24 bucati);
Achiziţionarea de mijloace de transport auto electrice ( 2 bucati).
3. Cresterea gradului de digitalizare a solicitantului prin investiţii în Sisteme de automatizare a echipamentelor de productie achizitionate ( 11 bucati).
4. Creşterea productivităţii muncii în anul 3 de sustenabilitate cu 73,98% faţă de nivelul anului 2021. Numărul de angajați în anul 3 de sustenabilitate va fi cel puţin egal ca cel din anul 2021, respectiv 3 angajaţi.

Informaţii suplimentare se pot obţine la:
SWEET TEST PRODUCTION S.R.L.
Persoana de contact: Piele Bogdan-Dumitru, Administrator, telefon: 0731312271.
Adresa de e-mail: [email protected]

Articolul Anunţ începere proiect: „Creşterea productivităţii muncii la SWEET TEST PRODUCTION S.R.L.” apare prima dată în Comunicate de presa – Advertoriale – Evenimente – Anunturi.

Source

Comunicat de presa

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %