Avantajele oferite de utilizarea unui dulap metalic pentru scule si unelte

Read Time:2 Minute, 52 Second

Un dulap metalic pentru unelte si scule este folosit datorita caracteristicilor sale deosebite, in mai multe domenii de activitate. Profesionistii dintr-o serie de ramuri economice, dar si toti cei carora le place sa mestereasca pe acasa apreciaza aceste obiecte de mobilier.

Domenii in care e recomandata folosirea unui dulap metalic pentru scule si unelte

Muncitorii in industria constructiilor folosesc astfel de piese de mobilier pentru a-si depozita si a-si organiza uneltele necesare pentru lucrarile pe care le efectueaza, precum scule electrice, ciocane, surubelnite, chei si multe altele.

In atelierele si service-urile auto, este, de asemenea, nevoie de depozitarea unor instrumente diverse, precum chei de diferite tipuri si dimensiuni, clesti, compresoare de aer sau scule pneumatice.

Atelierele de tamplarie si unitatile industriale de prelucrare a lemnului folosesc dulapurile de pe www.viamond.ro pentru a stoca sculele specifice, precum ferastraie, rindele, freze sau dalti.

La randul lor, electricienii trebuie sa stocheze scule si echipamente necesare pentru instalarea, reparatia si intretinerea sistemelor electrice. Printre acestea se numara surubelnitele, clestii, testerele, cablurile si multe altele.

Artistii amatori si profesionisti, precum si persoanele pasionate de diferite activitati mestesugaresti au nevoie, de asemenea, sa isi organizeze intr-un spatiu sigur, asa cum este cel oferit de un dulap metalic, sculele si materialele folosite in proiectele lor de lucru (ex. pensule, clesti, scule de modelare, accesorii pentru prelucrarea lemnului etc.).

In invatamant nu sunt utilizate doar vestiare metalice pentru depozitarea rechizitelor sau a hainelor pentru ora de educatie fizica, necesitatile fiind mai variate acolo unde sunt oferite cursuri de inginerie mecanica, electrica sau chimica, de arhitectura si design, de electronica sau robotica.

Calitatile unanim recunoscute ale unui dulap metalic pentru scule si unelte

In toate domeniile amintite, precum si in multe altele, obiectele de mobilier realizate din tabla de otel de cea mai buna calitate sunt apreciate pentru urmatoarele calitati:

  • durabilitatea si rezistenta. Ele sunt proiectate sa reziste la greutatea uneltelor pe care le depoziteaza, unele modele putand sa suporte pana la 130 de kilograme pe fiecare raft. In plus, rezista la fel de bine la socuri exterioare precum lovituri, temperaturi extreme, schimbari bruste de temperatura sau improscari cu diferite tipuri de substante;
  • securitatea oferita, datorita faptului ca sunt dotate cu sisteme de inchidere performante, care ofera protectie impotriva furtului si a accesului neautorizat. Astfel, esti sigur ca doar tu folosesti uneltele cele mai performante si reusesti sa le mentii mult timp intr-o buna stare de functionare;
  • posibilitatea de organizare si aranjare in mod eficient a instrumentelor de lucru, datorita existentei mai multor tipuri de rafturi, sertare si panouri perforate. De exemplu, un singur dulap metalic poate fi dotat concomitent cu doua panouri perforate pentru unelte si scule usoare, cu trei polite reglabile pe inaltime, fiecare fiind capabila sa suporte 60 de kilograme. Totodata, dulapurile pot avea doua sisteme de depozitare din otel si patru carlige suplimentare pentru sustinerea uneltelor in panourile perforate;
  • posibilitatea de a se incadra in aproape orice spatiu, datorita multiplelor dimensiuni disponibile. Modelele au greutati cuprinse intre 40 si 130 de kilograme, latime cuprinsa intre 500 si 1.000 de milimetri si inaltimi care pornesc de la 600 si pot ajunge la 1.980 de milimetri.

Studiaza oferta magazinului online Viamond.ro si alege un dulap metalic potrivit pentru domeniul tau de activitate si pentru spatiul in care vrei sa il amplasezi!

The post Avantajele oferite de utilizarea unui dulap metalic pentru scule si unelte first appeared on Antreprenori Europeni. Source

Comunicate de presa

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %