Ciolacu: Impozitarea cu 1% a cifrei de afaceri nu afectează marile companii; investiţiile sunt neglijate – Inteligenţă Financiară

Read Time:1 Minute, 19 Second

Impozitarea cu 1% a cifrei de afaceri nu afectează marile companii

Premierul Marcel Ciolacu a explicat că măsura impozitării cu 1% a cifrei de afaceri pentru companiile cu o cifră de afaceri de peste 50 de milioane de euro nu va avea un impact negativ asupra marilor companii care au investit în economia românească. El a subliniat că investițiile sunt excluse din această regulă și nu vor fi afectate de impozit.

Investițiile sunt neglijate

Premierul a menționat că tot ceea ce înseamnă investiție este luat în considerare și nu va fi afectat de impozitul de 1%. Acest lucru înseamnă că companiile care au investit în economia românească, precum Ford Otosan din Craiova, nu vor fi afectate de această măsură. Marcel Ciolacu a subliniat importanța investițiilor și a recunoscut contribuția acestora la dezvoltarea economică a țării.

Vizita la fabrica Ford Otosan din Craiova

În cadrul vizitei sale la fabrica Ford Otosan din Craiova, premierul Marcel Ciolacu s-a întâlnit cu reprezentanții conducerii și a avut ocazia să vadă noile modele Ford Transit Courier și Ford Tourneo Courier. Această vizită a avut loc într-un context în care se discută despre sprijinul acordat de Guvern companiilor din industria auto românească.

Concluzie

Măsura impozitării cu 1% a cifrei de afaceri pentru companiile cu o cifră de afaceri de peste 50 de milioane de euro nu va afecta marile companii care au investit în economia românească. Premierul Marcel Ciolacu a subliniat importanța investițiilor și a asigurat că acestea nu vor fi afectate de impozit. Vizita sa la fabrica Ford Otosan din Craiova a demonstrat sprijinul acordat de Guvern industriei auto românești.

Source

Comunicate de presa

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %