Cursuri de engleza pentru copii: alegerea smart atunci cand orele de la scoala nu sunt suficiente!

Read Time:2 Minute, 44 Second

Nivelul de engleza pe care ti-l doresti pentru copilul tau nu este acoperit de orele de studiu de la scoala? Atunci, nu-i rata ocazia de a se dezvolta pe masura dorintelor si inscrie-l la cursuri engleza copii. Astfel, ii vei oferi oportunitatea de a reusi sa elimine toate barierele lingvistice si sa poata comunica spontan in a doua cea mai vorbita limba din lume.

Centrul de limba engleza flyingcolours.ro organizeaza cursuri de engleza pentru copii intr-un mediu profesionist si un cadru prietenos, extrem de atractiv pentru copilul tau. Cursurile sunt tinute de profesori cu peste 20 de ani de experienta, care folosesc metode de ultima generatie, cu ajutorul carora sa ii ajute pe copii sa isi dezvolte limba engleza la toate cele patru nivele: scris, citit, vorbit si ascultat.

cursuri engleza copii
cursuri engleza copii

Orele se desfasoara in grupe formate in functie de doua criterii:

  • nivel de limba engleza;
  • varsta.

Copilul tau va fi integrat in cadrul unui grup unde va putea intalni elevi de aceeasi varsta, astfel incat sa nu se simta inconfortabil sau intimidat in timpul orelor. Totodata, grupul din care va face parte va fi compus din cursanti cu un nivel de limba engleza similar, astfel incat copilul tau sa nu se simta stingherit atunci cand va trebui sa vorbeasca in cadrul acestor cursuri.

Profesorii vor urmari dezvoltarea vocabularului de limba engleza a copilului tau si ajutarea acestuia cu scopul de a integra notiunile teoretice asimilate in practica. Jocurile de rol, dezbaterile sau prezentarile sunt doar o parte dintre exercitiile si tehnicile folosite de profesori in vederea formarii copilului tau.

De asemenea, el va putea participa la aceste cursuri de engleza pentru copii atat fizic, in clasa, cat si online. Orele online se desfasoara cu ajutorul platformei ZOOM, integrata in site. In cazul in care alegi cursuri de engleza pentru copii cu predare online, atunci vei avea siguranta ca nivelul de invatare va fi acelasi ca cel din cadrul cursurilor cu prezenta in sala, iar copilul se va bucura numai de facilitatile acestui mod de invatare.

Printre avantajele predarii online se numara economia de timp si lipsa stresului. Astfel, nu va mai trebui sa iti intrerupi programul zilnic pentru a duce copilul la engleza. Totodata, nici el nu va mai fi nevoit sa-si iroseasca energia in trafic sau sa stea cu teama ca nu va ajunge la timp la ore.

Indiferent de varsta, inscrierea la cursuri engleza copii este alegerea ideala care sa ii ofere copilului tau sansa de a avea un job mai bun si mai bine platit in viitor. In plus, participarea la aceste ore il va ajuta sa isi dezvolte abilitatile de comunicare si de socializare.

Faptul ca va intalni copii de aceeasi varsta si cu pasiuni similare il va ajuta sa lege prietenii si sa revina la ore cu placere, saptamana de saptamana. Invatatul poate fi distractiv, daca sunt eliminati factorii stresori si copilul se bucura de beneficiile colaterale invatarii acestei limbi, asa cum este posibilitatea de a purta conversatii spontan cu oricine, indiferent in ce colt al lumii locuieste.

Solicita o evaluare de nivel de limba engleza pentru copilul tau si ofera-i sansa de a invata, de a vorbi liber si de a se face inteles, indiferent de context.

Source

Comunicate de presa

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %