De ce este nevoie de o pompa pentru bidonul cu apa intr-un salon de recuperare?

Read Time:2 Minute, 36 Second

Viata este plina de situatii neprevazute, pe care, indiferent cat de mult ne-am dori acest lucru, nu le putem controla. In schimb, ceea ce este… la indemana noastra, atat la propriu, cat si la figurat, este modul in care reactionam la „provocarile” oferite de soarta. De altfel, de aici provine si celebra zicala „Viata este 10% despre ce ti se intampla si 90% despre cum reactionezi”. Intr-un salon de recuperare, celebrul proverb este exemplificat mai bine decat oriunde, intrucat respectiva unitate medicala este plina de oameni care nu se lasa doborati de evenimentele din trecutul lor.

Care este legatura dintre o pompa pentru bidonul cu apa si cele prezentate mai sus? In primul rand, apa este singurul lichid 100% esential vietii, care hidrateaza corpul si sprijina desfasurarea proceselor specifice ale organelor interne, la parametrii optimi. Bineinteles, cu totii avem nevoie de apa, inca de la cea mai frageda varsta, in cantitati diferite, insa in special persoanele vulnerabile, cum ar fi copiii, seniorii si cei internati pentru recuperare, care au trecut recent prin clipe grele, care nu sunt de dorit nimanui.

In al doilea rand, acesti pacienti au organismul slabit, ceea ce inseamna ca nu ar putea manevra, sub nicio forma, un bidon de 19litri, pentru a se hidrata. In schimb, daca acesta este dotat cu o pompa pentru bidonul cu apa, el devine utilizabil in cel mai facil mod, prin simpla apasare a unui buton. Atat ambalajul propriu-zis, cat si dispozitivul amintit se regasesc in oferta unui furnizor precum H2On.ro, care comercializeaza o apa microbiologic pura, premiata inclusiv la nivel international (Superior Taste Award, acordat de catre International Taste Institute din Bruxelles, Belgia, in anii 2019, 2020, 2021 si 2022). Calitatea acesteia este net superioara apei de la robinet, care nici macar nu poate fi definita drept „potabila”, iar pretul sau este mult inferior apei la sticle sau PET (23 de lei pentru un bidon de 19litri, ceea ce inseamna putin peste 1 leu per litru).

Nu in ultimul rand, o pompa pentru bidonul cu apa poate contribui semnificativ la moralul celor care se recupereaza intr-un astfel de centru. Cum? Prin faptul ca acestia se pot descurca singuri in ceea ce priveste hidratarea, fara a cere ajutorul medicilor sau asistentelor, ceea ce le permite sa-si creasca increderea in propriile forte si sa grabeasca procesul vindecator.

Pompa electrica Sink, dotata cu tavita pentru cana/pahar

Mai mult decat atat, pompa pentru bidonul cu apa descrisa mai sus este una sigura din toate punctele de vedere, fiind construita din materiale precum plastic ABS, otel inoxidabil 304 (teava) si silicon alimentar (tubul), care nu prind miros, au un luciu ridicat si sunt rezistente la zgarieturi si uzura. Actionarea ei se face printr-un buton de atingere inteligent, iar autonomia este de pana la 30-40 de zile, in conditiile in care un ciclu de incarcare complet dureaza maximum 3 ore. De asemenea, produsul este echipat cu o tavita pe care poate fi asezat paharul sau cana, in cazul in care mainile utilizatorului nu sunt atat de ferme. Multa sanatate si… hidratare!

Source

Comunicate de presa

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %