Două noi clinici deschise în țară: Constanța și Timișoara – Informații Financiare

Două noi clinici deschise în țară: Constanța și Timișoara – Informații Financiare

Read Time:1 Minute, 27 Second

Două noi clinici deschise în țară: Constanța și Timișoara

Grupul Cronos Med, rețeaua numărul 1 de chirurgie și dermatologie estetică din România, fondată de dr. Constantin Stan, anunță deschiderea a două noi clinici în țară, la Constanța și, respectiv, Timișoara. Aceste clinici vor oferi pacienților tratamente estetice minim invazive și chirurgicale, terapii corporale și alte servicii realizate cu tehnologie de vârf.

Dezvoltarea grupului Cronos Med

Dr. Constantin Stan, fondatorul Cronos Med, afirmă că grupul se află într-o etapă importantă de dezvoltare, având în vedere cei peste 30 de ani de experiență în domeniu. El subliniază importanța acordată dorințelor pacienților și modului în care aceștia doresc să fie tratați, ascultați și consultați. Pentru a răspunde nevoilor pacienților, Cronos Med construiește, dezvoltă și creează servicii medicale de calitate.

Extinderea în orașe-cheie

Deschiderea clinicilor din Constanța și Timișoara face parte din planurile de extindere ale grupului Cronos Med în orașe-cheie. Această extindere este realizată în parteneriat cu fondul de private equity Morphosis Capital, având ca scop consolidarea poziției Cronos Med drept lider național în sectorul esteticii medicale.

Prezența națională a Cronos Med

Cronos Med a fost fondat în 1991 la Bacău de către chirurgul estetician Constantin Stan. În prezent, compania operează o rețea extinsă de centre medicale specializate în medicina estetică și plastică, fiind una dintre cele mai mari din România. Pe lângă noile clinici din Constanța și Timișoara, Cronos Med mai deține clinici și spitale în București, Bacău, Iași și Brașov. Grupul reprezintă cea mai mare rețea de clinici de estetică medicală din România, raportat la cifra de afaceri.

Prin deschiderea noilor clinici în Constanța și Timișoara, Cronos Med își consolidează poziția pe piața esteticii medicale din România și oferă pacienților din aceste orașe acces la servicii medicale de înaltă calitate.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %