Electrostimulare | O procedura cu numeroase avantaje pentru tonifiere

Read Time:1 Minute, 42 Second

Tu stii in ce consta procedura de electrostimulare?

electrostimulare

Stimularea electrica a muschilor (electrostimulare), cunoscuta si sub denumirea de stimulare neuromusculara electrica sau stimulare mioelectrica, implica utilizarea impulsurilor electrice pentru a stimula contractiile musculare.

In ultimii ani, stimularea electrica a devenit din ce in ce mai cunoscuta pentru beneficiile sale asupra muschilor.

In kinetoterapie, aceasta electrostimulare este utilizata pentru a preveni atrofia musculara care poate aparea dupa lezarea unui os, muschi, ligament sau tendon.

Pentru exercitii de recuperare postoperatorie sau interventii chirurgicale, puteti utiliza procedura de electrostimulare pe care o gasiti la super oferta la clinica de remodelare corporala Fysiogand.

Ce se intampla in timpul procedurii

In timpul antrenamentului de electrostimulare a muschilor, activitatea enzimatica creste din cauza circulatiei sanguine crescute catre organe. In acest fel se obtine optimizarea metabolismului muscular (absorbtie mai buna a glucozei, livrare optima a lactozei si calciului catre muschi si organe interne).

Daca in timpul exercitiului normal, sa zicem doua flexiuni genetice, organismul arde 1 calorie, atunci aceleasi flexii genetice efectuate impulsiv cu aparatul de electrostimulare vor determina organismul sa arda 4 pana la 8 calorii. Vezi ofertele Fysiogand aici: http://www.fysiogand.ro/electrostimulare/

Datorita efortului, organismul tinde sa trimita excesul de energie (mult mai mare decat exercitiul normal) catre muschi. Acest surplus se obtine prin arderea depozitelor de grasime.

Cele mai cunoscute avantaje

  • Procedura de electrostimulare ajuta la tonifierea muschilor, motiv pentru care multe persoane care isi doresc un asepect abdominal ferm il folosesc pentru un aspect mai placut;
  • Functioneaza ca un stimulator muscular pentru a preveni atrofia musculara la persoanele cu anumite afectiuni neurologice sau care au suferit un accident sau o interventie chirurgicala.
  • Daca sunt combinate cu alte tehnici de slabire (exercitii, alimentatie sanatoasa), stimulatoarele electrice te pot ajuta sa slabesti kilogramele in plus;
  • Contribuie la o mai buna circulatie a sangelui;
  • Daca sunt utilizate concomitent cu anumite tratamente de remodelare, eficienta acestora poate fi crescuta;
  • Ajuta la eliminarea celulitei, motiv pentru care multe persoane folosesc stimularea electrica pe abdomen, fese si picioare;
  • Duce la reducerea stresului.

Source

Comunicate de presa

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %