Elementele din cazinouri care conduc la dependență

Read Time:3 Minute, 57 Second

Distracția, banii, soluțiile urgente și banii care salvează datoriile sunt oare factorii care te fac să fii dependent de jocurile de noroc? Dacă da, cum poți evita dezvoltarea unei asemenea adicții, iar dacă nu, care sunt cu adevărat elementele care te fac să devii dependent de aceste jocuri? Vom afla împreună în acest articol în care discutăm despre elementele și strategiile folosite de către cazinouri care deși sunt foarte convenabile pentru jucători, nu fac altceva decât să provoace anumite impulsuri în mintea jucătorilor care îi atrage din ce în ce mai mult spre a se juca în cazino. După o sesiune de acest gen, foarte solicitantă din aceste puncte de vedere, vei observa cum în creierul tău au loc tot felul de procese ce generează gânduri, pofte de joc, iar pe termen lung nici nu vei simți când ai dezvoltat o dependență pentru jocurile de noroc.

Acces instant la jocuri

Un avantaj foarte greu de combătut al cazinourilor online și al jocurilor de noroc EGT Demo sau de la oricare alt furnizor important este că atunci când intri în cazino, vei putea să te joci la orice joc din ofertă, fără să depui niciun efort substanțial. Asta înseamnă că ai nevoie doar de un cont înregistrat și vei putea da start jocurilor tale preferate în maxim câteva secunde. Faptul că ai la îndemână toate jocurile pe care ți le dorești, în materie de câteva secunde, transformă aceste jocuri într-un fel de prieten pe care te poți baza mereu când ai nevoie să pariezi.

Știi că mereu sunt disponibile, ofertele de joc conțin mii de jocuri diferite accesibile în câteva secunde, lucru care contează din ce în ce mai mult pentru un jucător predispus la a dezvolta o adicție. Accesul instant la jocuri poate fi un avantaj cât se poate de important, dar este în același timp și un mod prin care jucătorii se expun riscurilor dezvoltării unei adicții pentru jocurile de noroc.

Oferte greu de refuzat

Un alt factor pe care îl vei considera a fi un avantaj extrem de competitiv și benefic pentru tine și sesiunile tale de joc sunt ofertele, promoțiile și bonusurile pe care un cazino ți le pune la dispoziție fie că ești un jucător nou sau unul cu vechime. Pentru cei care se înregistrează pentru prima dată, cazinoul online va avea probabil cel mai mare bonus oferit vreodată. De cele mai multe ori, aceste bonusuri de înregistrare ajung să ofere jucătorilor și câteva mii de lei gratuit urmați de alte câteva sute de rotiri gratuite pentru diferite sloturi sau jocuri de cazino.

Atunci când te lupți cu o adicție pentru jocurile de noroc și ai pierdut deja mii sau poate chiar zeci de mii de lei la aceste jocuri, un bonus de câteva mii de lei pe care îl primești gratuit nu face altceva decât să te întoarcă în cazino, acolo unde nu ar mai trebui să te întorci niciodată.

Nu este nevoie de cash

Nici măcar nu ești nevoit să ai bani cash. Pe vremea când cazinourile fizice stradale erau în vogă și majoritatea jucătorilor plasau acolo pariurile, când serviciul bancar digital nu exista, pariorii aveau nevoie de cash. Aceasta era fie o problemă, fie o acțiune care te obliga să te pregătești cu ceva timp înainte să mergi în cazino. Aveai foarte mulți bani cash asupra ta, puteai să îi pierzi, să fii atacat, trebuie să ai grija acelor bani, iar lista poate continua la nesfârșit. Cu ajutorul cazinourilor online, nevoia de bani cash a fost eliminată, iar majoritatea celor care își doresc acum să parieze vor putea să își folosească direct contul bancar pentru a efectua tranzacții financiare. Atunci când pariezi direct de pe laptop sau telefon, nu va mai trebui să ai cash asupra ta pentru că nu ai cui să îi arăți banii.

Anonimitatea

Anonimitatea este un mod general prin care putem descrie că defapt un cazino online este mult mai intim și mai retras din toate punctele de vedere, comparativ cu un cazino stradal. Atunci când pariezi online nu trebuie să îți pui nici măcar numele tău, poți plasa pariuri folosind un cu totul alt nume față de cel pe care îl foloseai anterior. Mai mult decât atât, nu ești nevoit să stai aproape de nimeni, iar în online poți oricând să intri sau să ieși fără să fii văzut. Deci la capitolul anonimitate și discreție, cazinourile online stau destul de bine.

Concluzie

Aceste lucruri se aplică mereu în cazinourile online, sunt prezente și folosite cu titlu de avantaj, dar în realitatea, nu fac decât să ofere jucătorilor și mai multe motive pentru ca aceștia să se întoarcă în cazino pentru a-și alimenta viciile. Tu pe ce parte ești în tot acest fenomen?

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %