Eko Group

Episodul 2 ❤️ Cum Eko Group ajuta clinicile medicale, interviu cu: Dr. Chawy M., Chirurg Estetician, și Transformarea Clinicilor Sale cu Ajutorul Eko Group

Read Time:5 Minute, 59 Second

Astăzi, în episodul 2 al seriei noastre, avem plăcerea de a discuta cu Chawy B., un antreprenor de succes în domeniul clinicilor medicale estetice. Subiectul nostru principal este colaborarea sa cu Eko Group, o companie care a jucat un rol crucial în creșterea afacerii sale. În mai puțin de două luni, Chawy a reușit să-și crească cifra de afaceri cu peste 50%, un rezultat remarcabil care demonstrează eficiența strategiilor implementate de Eko Group. Vom explora detaliat serviciile oferite de Eko Group și vom înțelege cum acestea au contribuit la succesul impresionant al lui Chawy. Acest interviu este o sursă de inspirație pentru orice antreprenor care dorește să-și dezvolte afacerea și să atingă noi culmi de succes.

Jurnalist: Bună ziua, Chawy. Mulțumim că ne-ai acordat acest interviu. Spune-ne, cum a contribuit Eko Group la creșterea afacerii tale?

Chawy B.: Bună ziua și mulțumesc pentru invitație. Colaborarea cu Eko Group a fost un punct de cotitură pentru afacerea mea. În primul rând, au publicat și redactat peste 50 de advertoriale de presă online, cu costuri variind între 2000 și 10.000 de lei. Acestea au apărut în maxim 48 de ore și, în doar 7 zile, erau pe primele trei pagini din Google. Acest lucru a avut un impact major asupra vizibilității noastre online.

Jurnalist: Impresionant! Și cum au gestionat prezența ta pe rețelele sociale?

Chawy B.: Ei bine, au automatizat postările pe Facebook, Instagram, Twitter și LinkedIn, folosind linkuri de la 15 advertoriale diferite, cu texte variate. Astfel, am avut 450 de postări pe lună pe fiecare rețea socială și un total de 1800 de postări automate pe lună pe toate platformele. Aceasta a dus la o indexare mai bună în motoarele de căutare și la o vizibilitate sporită.

Jurnalist: Și cum te-a ajutat aplicația lor de aducere a lead-urilor calificate?

Chawy B.: Aplicația lor de pe LinkedIn a fost o revelație. Cu ajutorul inteligenței artificiale, am obținut rezultate cu 60% mai bune decât metodele clasice, în mai puțin de o săptămână. Eko Group aduce clientul servit până la 50-60%, iar apoi e responsabilitatea echipei mele de vânzări să finalizeze tranzacția.

Jurnalist: Ai menționat și despre creșterea brand awareness-ului. Cum au contribuit la acest aspect?

Chawy B.: Au montat steaguri pe stâlpii de iluminat din București și Ilfov, începând cu 25 de steaguri în zone premium și ajungând acum la 220. Acest lucru a crescut enorm recunoașterea brandului nostru. De asemenea, am beneficiat de promovare în rețeaua lor de peste 110 locații super premium DOOH, indoor, cu un discount de 50%. Am fost văzut de multe persoane, ceea ce a contribuit la creșterea notorietății noastre.

Jurnalist: Care sunt alte beneficii pe care le-ai observat în urma colaborării cu Eko Group?

Chawy B.: povestește cu entuziasm despre experiența sa unică cu rețeaua digitală DOOH (Digital Out of Home) a Eko Group, subliniind impactul semnificativ pe care l-a avut această strategie de promovare asupra afacerii sale. Beneficiind de un discount generos de 50%,  a avut oportunitatea de a-și promova afacerea în peste 110 locații super premium, parte din rețeaua DOOH indoor a Eko Group.

Această rețea DOOH, cunoscută pentru locațiile sale strategice și pentru calitatea superioară a afișajelor digitale, a oferit afacerii mele o vizibilitate excepțională. Ecranele digitale, amplasate în zone cu trafic intens și în puncte cheie ale orașului, au atras atenția unui public larg și diversificat. Prin intermediul acestor ecrane, am putut să-mi prezint ofertele, evenimentele speciale și promoțiile într-un mod dinamic și atractiv, captând interesul potențialilor clienți.

Promovarea în rețeaua DOOH a Eko Group a fost o decizie strategică, care a permis afacerii mele să ajungă la un public mai larg, inclusiv la persoane care nu ar fi fost atinse prin canalele de marketing tradiționale. Impactul vizual puternic al ecranelor digitale, combinate cu locațiile premium, a asigurat o prezență de neuitat a brandului în mintea consumatorilor.

Sa subliniem că, datorită acestei campanii, am observat o creștere semnificativă a numărului de clienți noi, mulți dintre ei menționând că au aflat despre afacerea mea prin intermediul ecranelor DOOH.

Colaborarea cu Eko Group și utilizarea rețelei DOOH a reprezentat un pas major în strategia de marketing a afacerii mele. Această abordare inovatoare a contribuit nu doar la creșterea vizibilității brandului, ci și la consolidarea reputației sale în rândul unui public variat și exigent. Prin această experiență, demonstrează cum utilizarea tehnologiei digitale moderne și alocarea inteligentă a resurselor de marketing pot transforma o afacere și pot duce la succesul dorit.

Această rețea DOOH, cunoscută pentru locațiile sale strategice și pentru calitatea superioară a afișajelor digitale, a oferit afacerii mele o vizibilitate excepțională. Ecranele digitale, amplasate în zone cu trafic intens și în puncte cheie ale orașului, au atras atenția unui public larg și diversificat. Prin intermediul acestor ecrane, Iulia a putut să-și prezinte serviciile, evenimentele speciale și promoțiile într-un mod dinamic și atractiv, captând interesul potențialilor clienți.

Promovarea în rețeaua DOOH a Eko Group a fost o decizie strategică, care a permis gradinitei să ajungă la un public mai larg, inclusiv la persoane care nu ar fi fost atinse prin canalele de marketing tradiționale. Impactul vizual puternic al ecranelor digitale, combinate cu locațiile premium, a asigurat o prezență de neuitat a brandului în mintea consumatorilor.

Sa subliniem că, datorită acestor campanii, am observat o creștere semnificativă a numărului de clienți noi, mulți dintre ei menționând că au aflat despre gradinita prin intermediul ecranelor DOOH. De asemenea, a remarcat o creștere a interesului pentru evenimentele organizate de gradinita, precum și o creștere a cererilor.

Colaborarea cu Eko Group și utilizarea rețelei DOOH a reprezentat un pas major în strategia de marketing al gradinitei Iuliei. Această abordare inovatoare a contribuit nu doar la creșterea vizibilității brandului, ci și la consolidarea reputației sale în rândul unui public variat și exigent. Prin această experiență, demonstrează cum utilizarea tehnologiei digitale moderne și alocarea inteligentă a resurselor de marketing pot transforma o afacere și pot duce la succesul dorit.

Jurnalist: În încheiere, ce ai spune celor care se gândesc să colaboreze cu Eko Group?

Chawy B.: Recomand cu căldură Eko Group oricărui antreprenor care dorește să-și crească afacerea. Serviciile lor sunt excepționale și rezultatele vorbesc de la sine. Datorită lor, am reușit să atingem un nivel de succes pe care nu l-am crezut posibil într-un timp atât de scurt.

Interviul cu Chawy B. ne-a oferit o perspectivă valoroasă asupra modului în care Eko Group poate transforma o afacere. Prin serviciile lor inovatoare și eficiente, au reușit să crească semnificativ vizibilitatea și cifra de afaceri a clinicii lui Chawy. Această poveste de succes este un exemplu clar al impactului pe care o strategie de marketing bine gândită și executată poate să-l aibă asupra unei afaceri. Pentru orice antreprenor care caută să-și extindă afacerea și să atingă noi niveluri de succes, colaborarea cu Eko Group ar putea fi cheia. Cu abordarea lor personalizată și rezultatele impresionante, Eko Group se dovedește a fi un partener de încredere pentru orice afacere care dorește să prospere în peisajul digital de astăzi.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %