Fixative recomandate pentru coafuri extravagante

Read Time:2 Minute, 31 Second

Un fixativ de calitate este cheia spre o coafură de invidiat. Dacă îți dorești să atragi toate privirile atunci când participi la un eveniment, iar coafura ta să fie una dintre cele mai extravagante și totuși să reziste toată seara, un fixativ de cea mai bună calitate te va ajuta să atingi culmile succesului la acest capitol de styling. În rândurile ce urmează vom descoperii împreună informații importante despre cum să faci să-ți reziste chiar și cele mai extravagante coafuri, ce ingrediente trebuie să aibă un fixativ puternic și cum să îl folosești pentru a nu-ți încărca părul.

Cea mai des întâlnită problemă atunci când optezi pentru o coafură extravagantă este rezistența pe care aceasta o are, de cele mai multe ori din păcate aceasta nefiind una de lungă durată. Produsele care se folosesc în realizarea acesteia trebuie să fie cât mai calitative, recomandate fiind fixativele cu o formulă puternică, părul trebuie să fie curat, uscat și lipsit de orice reziduu pentru o aderență cât mai bună a produselor de styling, iar aplicarea fixativului să fie făcută în straturi subțiri. Începând de la rădăcini și continuând spre vârfuri în cantități moderate pentru a nu încărca părul.

Ce trebuie să conțină un fixativ puternic

Ingredientele pe care aceste fixative ar trebui să le conțină trebuie în mod obligatoriu să fie unele care să ofere o prindere solidă și durabilă coafurii pe care intenționezi să o realizezi. Câteva dintre elementele componente ale unui fixativ puternic sunt:

  • Polimeri de fixare: creează o peliculă rezistentă care previne desfacerea și destrămarea coafurii;
  • Proteine și vitamine: sunt adăugate pentru a îmbunătății sănătatea părului;
  • Agenții de filmogen: formează un strat protector în jurul firelor de păr, protejând coafura;
  • Agenți anti-umiditate: deoarece, un fixativ puternic trebuie să ofere protecție coafurilor în care este folosit și în condiții de vreme umedă.

Cum să folosești un fixativ puternic pentru a nu-ți încărca părul

Tendința pe care majoritatea persoanelor o au atunci când realizează o coafură pe care ulterior o vor seta cu fixativ este acea de a pulveriza în exces produsul pe păr pentru o mai bună fixare. Această acțiune este complet greșită, deoarece astfel părul se încarcă excesiv cu fixativul aplicat, are un aspect neplăcut și sănătatea acestuia se deteriorează. Pentru a evita o astfel de neplăcere este recomandat ca fixativul să fie aplicat în cantități moderate, în straturi subțiri și uniforme, de la o anumită distanță, direcționat doar în locurile în care este nevoie și nu în cele din urmă să fie aplicat pe părul complet uscat.

 În concluzie, un fixativ puternic este cel care face diferența în obținerea unei coafuri extravagante care să dureze cât mai mult. Este important ca acesta să conțină ingrediente care au rolul în susținerea părului, dar și în protejarea sănătății lui, să fie aplicat corect pentru a nu încărca părul și de asemenea, să fie un fixativ potrivit tipului tău de păr și coafurii pe care dorești să o realizezi, mai multe detalii pe: https://barber-store.ro/fixative

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %