FAN Courier: Afaceri de peste 250 mil. euro în 2023 – Informații Financiare

Read Time:1 Minute, 57 Second

FAN Courier: Afaceri de peste 250 mil. euro în 2023 – Informații Financiare

FAN Courier, una dintre cele mai mari companii de curierat din România, estimează că va înregistra o creștere a afacerilor cu 15% în acest an, ajungând la o cifră de afaceri de peste 250 de milioane de euro. Compania a avut un focus puternic pe extinderea și consolidarea business-ului în regiune, precum și pe digitalizare și dezvoltarea de soluții alternative de livrare.

Creșterea comerțului online și expansiunea internațională

FAN Courier a observat o creștere semnificativă a comerțului online în acest an, iar aceasta a fost susținută în mare parte de vendorii internaționali care livrează în piața românească. Compania a decis să investească peste 4 milioane de euro în primul HUB internațional dedicat exclusiv e-commerce-ului, situat în Arad. Acest HUB va permite companiei să facă față cererii crescute din partea clienților din străinătate.

Extinderea și modernizarea infrastructurii

FAN Courier a creat mai multe legături între România și piețele europene prin intermediul HUB-urilor regionale. Compania a demarat lucrările pentru extinderea și modernizarea depozitului de la Ștefănești, care va fi finalizat în 2024. De asemenea, FAN Courier a accelerat ritmul de extindere a rețelei de lockere FANbox și a continuat investițiile în digitalizare, inclusiv un website nou și un update al platformei selfAWB. Compania a lansat și o aplicație mobilă nouă care facilitează gestionarea expedierilor pentru clienți.

Obiective pentru viitor

Pentru anul viitor, FAN Courier își propune să mențină ritmul de creștere de 15% și să se extindă pe mai multe piețe internaționale. Compania dorește să devină liderul pieței de curierat din Republica Moldova până la finalul lui 2024. Investițiile în Republica Moldova se ridică la 5 milioane de euro în primii doi ani și vor fi completate cu încă 3 milioane de euro în 2024.

FAN Courier are în continuare ca obiectiv creșterea gradului de satisfacție al clienților și dezvoltarea serviciilor de out-of-home delivery. Compania va continua să investească în tehnologie, inovație și automatizare pentru a rămâne competitivă pe piața de curierat.

În ciuda provocărilor din industrie, cum ar fi creșterea costurilor și modificările fiscale, FAN Courier rămâne optimist și își propune să ofere servicii de calitate și să se adapteze la nevoile clienților săi. Compania este determinată să rămână un jucător important pe piața de curierat din România și să se extindă pe plan internațional.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %