Florin Jianu, noul vicepreședinte al SMEunited – Informații financiare

Florin Jianu, noul vicepreședinte al SMEunited – Informații financiare

Read Time:1 Minute, 56 Second

Florin Jianu, noul vicepreședinte al SMEunited – Informații financiare

Florin Jianu, președintele CNIPMMR (Confederația Națională a Patronatului și a Mediului de Afaceri din România), a fost ales în funcția de vicepreședinte al SMEunited, cea mai înaltă poziție ocupată de un român la nivel european în cadrul organizațiilor partenerilor sociali. Alegerea sa a avut loc pe 1 decembrie la Bruxelles, unde SMEunited reprezintă 23 de milioane de IMM-uri la nivel european și este partener social al instituțiilor europene.

O reprezentare puternică pentru Europa de Est

Florin Jianu va reprezenta la nivel european IMM-urile românești și va lupta pentru simplificarea procedurilor, pentru instrumente financiare dedicate acestui sector și pentru o legislație europeană inteligentă. Este important ca România să fie reprezentată la un nivel profesional înalt și să se facă cunoscută cu mândrie în cadrul instituțiilor europene. Alegerea lui Florin Jianu este o onoare pentru România și pentru români.

Despre SMEunited

SMEunited este o organizație înființată în 1979, care reprezintă interesele IMM-urilor din Europa. Aceasta are aproximativ 70 de organizații membre din peste 30 de țări europene și acționează în numele întreprinderilor mici și mijlocii în cadrul Dialogului Social European și în discuțiile cu instituțiile Uniunii Europene. De asemenea, SMEunited reprezintă federații naționale intersectoriale de artizanat și IMM-uri, organizații europene ale IMM-urilor și membri asociați. Aceasta este vocea a celor 23 de milioane de IMM-uri din Europa.

Activități și beneficii

SMEunited este activă în diverse activități sectoriale, având o legătură directă cu nevoile și interesele specifice ale diferitelor ramuri de afaceri. Organizația consolidează capacitatea membrilor săi și a antreprenorilor din întreaga Europă, astfel încât IMM-urile să beneficieze de oportunitățile oferite de Uniunea Europeană. Prin intermediul dialogului social european, SMEunited promovează interesele IMM-urilor și contribuie la dezvoltarea unui mediu de afaceri favorabil acestui sector.

Concluzie

Alegerea lui Florin Jianu în funcția de vicepreședinte al SMEunited este o recunoaștere a competenței și a dedicării sale față de dezvoltarea sectorului IMM în România și în Europa. Prin intermediul acestei poziții, Florin Jianu va avea ocazia să reprezinte interesele IMM-urilor românești și să contribuie la crearea unui mediu de afaceri favorabil acestui sector la nivel european. Este important ca România să fie activă și să se implice în deciziile care afectează IMM-urile, iar alegerea lui Florin Jianu este un pas în direcția potrivită.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %