Gabriel Pantelimon – noul General Manager Xerox Romania si Turcia

Gabriel Pantelimon – noul General Manager Xerox Romania si Turcia

Read Time:2 Minute, 29 Second

Bucuresti, 14 iulie 2022 – Gabriel Pantelimon preia conducerea activitatilor Xerox in Romania, alaturi de Turcia, din pozitia de General Manager, cu incepere din luna iulie. Cu o experienta anterioara consistenta in rolul de General Manager Xerox Romania si conducand deja operatiunile din Turcia, Gabriel este candidatul ideal pentru a-i urma Florinei Seres. Florina a fost promovata in functia de Vice Presedinte pentru consumabile si hartie in regiunea MEEIA (Middle East and Africa, India, Central and Eastern Europe, Eurasia), acoperind de asemenea responsabilitatile de Operations Support Director pentru aceeasi regiune.

Gabriel Pantelimon a fost numit pentru prima data la conducerea operatiunilor din Romania si Republica Moldova ale Xerox in 2010, ulterior fiind promovat General Manager Xerox Turcia. In tot timpul in care a condus subsidiara din Turcia, a tinut, insa, legatura cu piata locala, astfel incat extinderea responsabilitatilor sale asupra tarii noastre a fost un pas natural.

Florina Seres a condus Xerox Romania, incepand cu luna iunie 2020, fiind promovata de pe pozitia de Head of Marketing of Northern & Central Eastern Europe cluster, pozitie pe care o detinea din 2019.

„Ma bucur foarte mult sa revin la conducerea echipei Xerox din Romania, de care m-am simtit aproape in continuare, in ultimii ani,” spune Gabriel Pantelimon. „Ma bucur si mai mult cu cat ea este rezultatul promovarii Florinei, cu care am lucrat excelent in trecut. Industria noastra parcurge o serie de transformari profunde, iar spiritul autentic inovator al Xerox a fost testat in ultimele doua decenii de foarte multe ori, demonstrand valoarea de business a ideilor noi.”

Compania americana are o adevarata traditie in promovarea specialistilor romani in structurile regionale, Gabriel Pantelimon venind si el la conducerea operatiunilor din Romania, prima data, dupa o pozitie regionala de marketing – Director de Vanzari si marketing Xerox pentru Europa Centrala si de Est, Israel si Turcia.

„Xerox imbina viziunea in ceea ce priveste produsele, serviciile si business-ul cu longevitatea si stabilitatea echipei, lucru rar in aceste vremuri”, spune Gabriel Pantelimon. „Este o companie care permite cariere profesionale deosebite, evaluand si recompensand succesul. Din postura de General Manager Romania si Turcia, voi avea ocazia sa conduc doua subsidiare diferite din multe puncte de vedere, dar care ofera sinergii si idei transferabile pentru rezultate de business tot mai bune.”

Despre Xerox

De mai bine de 100 de ani, Xerox a redefinit continuu experienta la locul de munca. Valorificand pozitia sa de lider in tehnologia de imprimare si echipamente de birou si de productie, s-a extins pe partea de software si servicii pentru a sustine forta de munca de astazi. De la birou la medii industriale, solutiile de afaceri diferentiate si serviciile financiare sunt concepute pentru a face ca fiecare zi sa fie mai buna pentru clienti – indiferent de locul in care lucreaza. Astazi, oamenii de stiinta si inginerii Xerox continua mostenirea inovatiei cu tehnologii importante in transformarea digitala, realitatea augmentata, automatizarea proceselor robotizate, fabricarea aditiva, Industrial Internet of Things si cleantech. Aflati mai multe la xerox.com.

Source

Comunicat de presa

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %