Gala Excelența în Business premiază campionii economiei românești – Inteligența Financiară

Read Time:2 Minute, 4 Second

Gala Excelența în Business premiază campionii economiei românești – Inteligența Financiară

Gala Excelența în Business, organizată de Asociația pentru Dezvoltarea Antreprenoriatului Autohton (ADAA), a avut loc recent și a recompensat performanțele și reușitele companiilor românești. Evenimentul a fost organizat sub patronajul Ministerului Economiei Antreprenoriatului și Turismului și a avut ca partener oficial Academia de Studii Economice București, iar partenerul media oficial a fost Antena 3 CNN. Gala a adunat pe scenă reprezentanți din mediul afacerilor autohtone, de la firme mici la companii cu tradiție.

Importanța antreprenoriatului în dezvoltarea economiei românești

Andreea NEGRU, președinta ADAA, a subliniat importanța antreprenoriatului și contribuția sa la dezvoltarea economiei românești. Prin excelență și inovație, antreprenorii pot contribui la crearea unei Românii mai puternice și mai prospere. Gala Excelența în Business este un eveniment dedicat mediului de afaceri și ADAA susține și promovează companiile care fac performanță în România.

Prezența reprezentanților mediului academic și ai Guvernului

La eveniment au fost prezenți reprezentanți ai mediului academic, ai Comisiei Europene în România, membri ai Guvernului și ai mediului de afaceri. Aceștia au subliniat importanța recunoașterii meritelor antreprenorilor și managerilor români în dezvoltarea economiei.

Educația și capitalul managerial, factori cheie în succesul antreprenorial

Dorel PARASCHIV, Prorector relații cu mediul economico-social și viața studentească din cadrul Academiei de Studii Economice București, a evidențiat importanța educației, capitalului managerial și abilităților de afaceri în succesul antreprenorial al tinerilor. De asemenea, condițiile fizice favorabile de funcționare și accesul la tehnologie și infrastructură îmbunătățesc performanța companiilor. ADAA a organizat Gala de Excelență în Business în prestigioasa Aula Magna din cadrul Academiei de Studii Economice din București pentru a susține antreprenorii autohtoni cu tradiție care contribuie la dezvoltarea sustenabilă a economiei.

Recompensarea talentului și valorii adăugate a antreprenoriatului

Prof.univ.dr. Silvia IACOB, Prodecanul Facultății de Economie Teoretică și Aplicată, partener al evenimentului, a subliniat că Gala Excelența în Business recompensează talentul și valoarea adăugată a antreprenoriatului autohton. De asemenea, evenimentul a inclus și un concurs pentru corpul profesoral academic, care a fost recompensat prin decernarea Premiului de Excelență pentru stimularea abilităților antreprenoriale și financiare în rândul studenților.

Susținerea Comisiei Europene și a Guvernului pentru mediul de afaceri

Excelența Sa, Șefa Reprezentanței Comisiei Europene în România, Ramona CHIRIAC, a transmis un mesaj de susținere din partea CE. Uniunea Europeană este alături de comunitatea de business, prin fondurile europene și prin crearea unui climat propice dezvoltării economiei și a mediului de afaceri. Cu toate acestea, există provocări la nivelul UE, cum ar fi criza forței de muncă și inflația. Soluțiile propuse includ deschiderea pie

Source

Comunicate de presa

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %