CIS Gaz și Town Gas semnează memorandum de cooperare – Informații financiare

Read Time:1 Minute, 50 Second

CIS Gaz și Town Gas semnează memorandum de cooperare – Informații financiare

CIS Gaz, una dintre cele mai importante companii din industria de petrol și gaze naturale din România, a semnat un memorandum de cooperare cu Town Gas, cea mai mare companie de distribuție gaze din Egipt. Acest acord face parte din strategia de expansiune și consolidare a prezenței CIS Gaz în Egipt.

Proiecte reciproc avantajoase în domeniul transportului gazelor naturale

Prin acest memorandum, cele două companii se angajează să susțină în comun proiecte reciproc avantajoase în domeniul transportului gazelor naturale. CIS Gaz a participat recent la discuții cu două dintre cele mai importante societăți egiptene din domeniul energetic, Town Gas și EGAS, pentru a dezvolta proiecte complexe în sectorul energetic public și privat.

Dezvoltarea proiectului Hayah Karima

Împreună cu EGAS, compania națională care operează rețeaua de transmisie de gaze naturale din Egipt, CIS Gaz a analizat variante de finalizare a proiectului Hayah Karima. Acest proiect derulat de Guvernul egiptean are ca scop racordarea a peste 1.400 de sate la rețeaua de gaze naturale. CIS Gaz este furnizor de echipamente fabricate în România pentru acest proiect.

Extinderea prezenței pe piețele externe

CEO-ul CIS Gaz, Sebastian Călugăr, a declarat că strategia pe termen lung a companiei are ca pilon central extinderea prezenței pe piețele externe. Egiptul a devenit un centru regional de gaze și există o nevoie în creștere de dezvoltare a proiectelor noi de infrastructură de energie. CIS Gaz este bucuroasă că poate contribui la aceste proiecte și poate exporta know-how-ul local și produse fabricate în România.

Despre CIS Gaz

CIS Gaz este o companie românească cu capital 100% privat, fondată în 1990. Aceasta este unul dintre cei mai importanți jucători din industria de petrol și gaze naturale din România, specializată în execuția instalațiilor tehnologice de suprafață, conductelor de colectare a gazelor naturale, conductelor de transport gaze naturale și stațiilor de comprimare aferente acestora. Compania are o prezență puternică la nivel internațional și implementează proiecte strategice atât la nivel local, cât și în afara țării.

CIS Gaz este membru al IPLOCA (The International Pipe Line and Offshore Contractors Association), cea mai mare asociație din industria construcțiilor de conducte onshore și offshore la nivel mondial începând din anul 2022.

Source

Comunicate de presa

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %