Gama de autocolante personalizate de la Marele Print este diversa

Read Time:1 Minute, 42 Second

Profita de cele mai bune oferte pentru autocolante personalizate

autocolante personalizate

Cu autocolante personalizate, orice loc sau obiect poate fi facut mai atractiv si mai interesant. Pot fi super distractive, inspirationale, cu citate sau imagini care te inspira. Fie ca vrei sa le asezi pe peretele dormitorului tau sau sa-ti decorezi obiectele personale, comanda autocolante care exprima pe tine sau pasiunea ta. Daca iti place ciclismul, poti sa-ti transformi viziunea creativa in realitate, alegand dintre autocolante personalizate pentru biciclete cu design unic.

Autocolantele pot fi o idee grozava de cadou, deoarece puteti transmite cu usurinta tot felul de informatii.

Ce trebuie sa stiti despre etichete

Preturile pentru aceste etichete personalizate sunt de obicei evaluate pe pozitii sau bucati, dar sub anumite praguri de volum, cotatiile pe pozitie pot scadea semnificativ. Va putem explica, din punct de vedere al dimensiunii, cantitatii si posibilelor procesari post-productie, in ce conditii puteti obtine cel mai bun pret.

Etichetele cu forme de decupaj atipice sunt mai scumpe. Taierile de contur non-standard necesita matrite de taiere unice.

De asemenea, etichetele care nu pot reproduce culorile prin mai multe culori si etichetele care necesita culori speciale PANTONE vor suporta costuri diferite.

Cum sa folosesti autocolante personalizate in mod creativ?

Acest autocolant este folosit pentru realizarea de materiale promotionale si publicitare, potrivite pentru utilizare in interior sau exterior, cu durabilitate medie spre mare (3-7 ani). Deoarece pot fi personalizate la dimensiune si pot fi aplicate pe suprafete plane sau curbate, autocolantele au o varietate de utilizari: de la etichete de produse la ornamente pentru ferestre, ambalaje auto, semnalizare exterioara, semnalizare interioara, bannere decorative, cabine personalizate, etc.

Etichetele pentru produse imprimate si taiate cu matrita sunt livrate sub forma de foaie sau rola, in functie de cerintele clientului. Special concepute pentru a satisface diferitele caracteristici ale produsului, puteti alege dintre etichete autoadezive de viata scurta, medie si lunga; dupa cum este necesar, etichetele pot fi spalate manual sau la masina si sunt rezistente la lumina soarelui.

Mai multe detalii gasesti pe mareleprint.ro!

Source

Comunicate de presa

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %