Hyatt dezvoltă primul hotel de lux în România

Read Time:2 Minute, 18 Second

Hyatt dezvoltă primul hotel de lux în România

Grupul Hyatt, una dintre cele mai importante companii globale de ospitalitate, are în plan dezvoltarea primului său hotel de lux în România. Acest proiect emblematic al brandului va fi situat în București și va oferi aproximativ 200 de camere și servicii complete.

De ce România?

România a atras atenția grupului Hyatt datorită mai multor factori. Țara este membră a Uniunii Europene și NATO, ceea ce aduce un flux crescut de fonduri și populație. De asemenea, România se bucură de o sursă bogată de talente creative și antreprenoriale, iar diaspora românească aduce cunoștințe și experiență pentru a contribui la dezvoltarea țării. Bucureștiul, ca număr de locuitori, depășește alte orașe importante din Europa de Est, oferind astfel oportunități promițătoare în sectorul hotelier. De asemenea, deschiderea recentă a aeroportului internațional din Brașov și creșterea rapidă a orașului Cluj-Napoca ca hub IT sunt factori care stimulează turismul în țară.

Angajamentul Hyatt față de Europa de Est

Hyatt are o lungă istorie în gestionarea hotelurilor din Europa de Est, fiind unul dintre cei mai experimentați operatori internaționali din regiune. Compania operează deja 13 proprietăți exclusiviste în Bulgaria, Muntenegru, Republica Cehă, Slovacia, Polonia, Serbia și Ucraina, oferind peste 3.395 de camere. În plus, Hyatt are planificate alte 6 proiecte hoteliere în regiune în următorii 3 ani, inclusiv în Bulgaria, Estonia, Serbia, Albania și Croația. România este următoarea destinație pe lista de expansiune a grupului.

Amprenta Hyatt în regiunea EMEA și la nivel global

În 2022, Hyatt a fost desemnată compania de ospitalitate cu cea mai rapidă creștere la nivel mondial pentru al șaselea an consecutiv. În ultimii 5 ani, Hyatt a inaugurat 120 de hoteluri noi, dintre care 45% sunt situate în Europa, Orientul Mijlociu și Africa. În regiunea EMEA, Hyatt operează peste 200 de hoteluri, oferind un total de 46.000 de camere și având peste 18.000 de angajați. Portofoliul său diversificat include 18 branduri unice, iar brandul Hyatt Regency este cel mai reprezentat, cu 47 de hoteluri.

Hyatt este recunoscut ca grupul de ospitalitate cu cel mai mare număr de hoteluri de lux la nivel mondial, având o cotă globală de 13% din totalul camerelor de lux disponibile. Compania deține peste 1.250 de hoteluri, cu peste 304.000 de camere și o echipă de peste 189.000 de angajați care activează în 76 de țări.

Concluzie

Hyatt are în vedere dezvoltarea primului său hotel de lux în România, în București. Acest proiect reprezintă o oportunitate semnificativă pentru dezvoltarea turismului și infrastructurii în țară. Grupul Hyatt are o lungă experiență în regiunea Europei de Est și este recunoscut ca lider în industria ospitalității la nivel mondial. Prin dezvoltarea acestui hotel emblematic, Hyatt își propune să se conecteze la piața locală, să valorifice talentele locale și să contribuie la dezvoltarea Rom

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %