Importanța finanțării într-o afacere – Inteligența financiară

Importanța finanțării într-o afacere – Inteligența financiară

Read Time:2 Minute, 12 Second

Importanța finanțării într-o afacere – Inteligența financiară

Platforma ATLAS – un jucător important în domeniul telemedicinei

Platforma ATLAS, rebranduită în HILIO, este unul dintre pionierii din domeniul telemedicinei din piața românească. Aceasta oferă utilizatorilor consultații online și are peste 1.200 de medici specialiști din diferite domenii, precum nutriție, psihologie și medicină generală. Compania are parteneriate cu mari companii corporatiste, cum ar fi Raiffeisen Bank România, Allianz, Mastercard, Edenred, Microsoft și Medlife. De asemenea, face parte din ecosistemul eMAG și a primit o investiție de 500.000 de euro din partea eMAG Ventures. Atlas a lansat noi produse disruptive pe piața locală în 2023 și are planuri ambițioase pentru extinderea soluției și în afara țării.

Hilio – un ecosistem complex de soluții digitale pentru sănătate psiho-emoțională și wellbeing

Hilio este o companie care activează în domeniul sănătății și oferă un ecosistem complex de soluții digitale pentru sănătate psiho-emoțională și wellbeing. Aceasta funcționează ca un agregator de specialiști din diferite domenii, precum sănătatea psiho-emoțională, medicina, sportul, nutriția și dezvoltarea personală și profesională. Compania dezvoltă și propriile soluții, oferind utilizatorilor un conținut educativ în diferite formate (video, audio și scris) și o gamă variată de instrumente de auto-evaluare și self-help. În ultimii ani, Hilio s-a concentrat pe definirea celor mai relevante soluții pentru utilizatori și pe securizarea celor mai buni specialiști pentru clienții săi. Compania distribuie serviciile sale către companii sub formă de beneficii pentru angajați, dar vede și un potențial important în segmentul B2C.

Oportunități și provocări în perioada 2020-prezent

Pandemia a reprezentat o oportunitate pentru Hilio, deoarece multe companii au fost dispuse să încerce serviciile de sănătate psiho-emoțională pentru angajații lor. De asemenea, Hilio a putut utiliza infrastructura dezvoltată pentru serviciile psihologice și în domeniul serviciilor medicale. Compania a fost prima platformă de telemedicină accesibilă românilor la începutul pandemiei. Cu toate acestea, modelul de business B2B al companiei performează mai greu, iar bugetele companiilor nu sunt încă aliniate cu nevoia de servicii de sănătate psiho-emoțională și wellbeing. Hilio se concentrează acum pe informarea corectă a angajatorilor cu privire la importanța wellbeing-ului și pe susținerea acestora în dezvoltarea unui program potrivit pentru angajații lor.

Investiții în cadrul companiei

Hilio a investit în îmbunătățirea experienței utilizatorilor cu platforma sa, în marketing și în dezvoltarea de servicii și produse pentru segmentul B2B.

Importanța cash-flow-ului în dezvoltarea afacerii

Cash-flow-ul este întotdeauna binevenit într-o afacere, dar este important să existe și o strategie solidă pentru a propulsa afacerea pe termen lung. Companiile care inovează și doresc să facă lucrurile diferit și mai bine au nevoie de cash-flow pentru a susține această et

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %