O nouă echipă managerială la Turism Felix SA – Inteligență financiară

O nouă echipă managerială la Turism Felix SA – Inteligență financiară

Read Time:2 Minute, 15 Second

O nouă echipă managerială la Turism Felix SA – Inteligență financiară

Turism Felix SA, una dintre cele mai importante companii din industria turismului balneo și de wellness din Europa de Est, va începe anul 2024 cu o nouă echipă managerială. Răzvan Pîrjol și Alina Chefneux au fost numiți în funcțiile de director general și director general adjunct, începând cu data de 1 mai 2024. Această schimbare vine în urma achiziționării companiei de către fondul de investiții Transilvania Investments și are scopul de a consolida poziția Turism Felix ca destinație de top în industria turismului balneo și de wellness.

Experiența internațională a noilor manageri

Răzvan Pîrjol are o experiență de peste 20 de ani în industria ospitalității, lucrând atât în sectorul antreprenorial, cât și în sectorul public și privat. Acesta a oferit consultanță pentru branduri internaționale importante din industria turismului. Alina Chefneux, cu un master în ospitalitate la GLION Institute Elveția, aduce experiența internațională a peste două decenii în industria croazierelor. Expertiza și cunoștințele lor vor fi valorificate în definirea strategiei Turism Felix pentru a atrage și fideliza clienți din întreaga lume.

Transferul de responsabilități și prioritățile viitoare

Transferul de responsabilități către noua echipă de conducere este deja în derulare și va fi finalizat pe data de 1 mai 2024. Aceasta va prelua atribuțiile de conducere și va implementa strategiile necesare pentru dezvoltarea Turism Felix. Una dintre prioritățile viitoare ale companiei este dezvoltarea ofertei în zona de wellness și spa, pentru a satisface cerințele și a crește calitatea serviciilor oferite. De asemenea, Turism Felix își propune să-și extindă baza de clienți, în special la nivel internațional.

Investițiile recente și rezultate financiare

În 2023, Turism Felix a finalizat reabilitarea Aquapark Venus, un proiect important al companiei. Acesta a implicat o investiție de aproape 14 milioane de Euro și a adus o îmbunătățire semnificativă a facilităților oferite în stațiunea 1 Mai din județul Bihor. Compania mai deține și alte active, printre care 5 hoteluri și 2 ștranduri în stațiunea Băile Felix. Unul dintre acestea este Hotelul Termal 3*, care a fost complet renovat în ultimii trei ani, cu o investiție de 8 milioane de Euro. Această renovare a adus hotelului un standard ridicat, conform așteptărilor turiștilor.

Pentru primele 9 luni ale anului curent, Turism Felix a raportat venituri de 81,6 milioane de lei. Aceste rezultate financiare reflectă succesul și creșterea companiei în industria turismului balneo și de wellness.

Turism Felix SA este pregătită să facă pasul următor în dezvoltarea sa, având o nouă echipă managerială cu experiență internațională și o strategie bine definită. Cu investiții continue în facilități și servicii de calitate, Turism Felix își propune să devină o destinație de top în turismul balneo și de wellness din Europa de Est.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %