Importanța finanțării într-o afacere – Inteligența financiară

Read Time:2 Minute, 12 Second

Importanța finanțării într-o afacere – Inteligența financiară

Despre V7 Studio

V7 Studio este o afacere dezvoltată de Miriam Constantin, o tânără avocată, care se ocupă cu realizarea și subînchirierea de spații de co-working premium în București. Aceste spații sunt destinate antreprenorilor și intraprenorilor care caută un mediu inspirațional pentru a lucra. V7 Studio oferă un mediu premium, pet-friendly, situat într-o locație ultra-centrală, care facilitează integrarea lucrului în lifestyle-ul zilnic.

În anul 2023, V7 Studio a extins suprafața existentă prin adăugarea unui nou spațiu la etajul 4 al clădirii. Acest nou spațiu cuprinde birouri private și săli de meeting, unde se organizează evenimente corporate și traininguri. Planurile antreprenoarei includ extinderea în afara Bucureștiului, prin deschiderea unei noi locații în alt oraș.

Activitatea și evoluția companiei

V7 Studio este un spațiu de lucru flexibil, care oferă profesioniștilor acces la toate resursele de office de care au nevoie, inclusiv o comunitate vibrantă din domenii variate. Compania a început într-o mansardă din strada George Enescu și s-a dezvoltat ca o inițiativă avangardistă de a crea un loc unde oamenii pot să-și dezvolte ideile în afaceri sustenabile și demne de investiții.

Oportunități și provocări în perioada 2020-prezent

Contextul pandemic a influențat activitatea V7 Studio, dar a și cristalizat lucrul flexibil și a creat o nouă ordine în modul în care lucrăm. Pandemia a deschis oportunități pentru regândirea conceptului de office rental și a necesității de flexibilitate în lucrul de la birou. Deși pandemia a adus restricții și dificultăți, dorința oamenilor de a lucra într-un mediu profesionist și primitor a fost mai puternică.

Investițiile realizate în ultimii ani

V7 Studio a investit în realizarea unui spațiu care să ofere condiții optime de lucru și să creeze o stare de bine pentru rezidenți. Investițiile au inclus extinderea spațiului pe un nou etaj, obiecte de artă și selecția atentă a rezidenților. Aceste investiții au contribuit la creșterea gradului de ocupare și la dezvoltarea unei baze solide de clienți și parteneri.

Importanța cash-flow-ului în dezvoltarea afacerii

Cash-flow-ul este extrem de important în gestionarea unui spațiu fizic precum V7 Studio. Chiria, utilitățile, serviciile IT și alte costuri imediate trebuie gestionate eficient. Finanțarea obținută de la factory by Raiffeisen Bank a fost crucială în dezvoltarea afacerii, oferindu-le posibilitatea de a face investiții și de a susține cheltuielile în primele luni.

Alegerea băncii pentru finanțare

V7 Studio a ales să lucreze cu factory by Raiffeisen Bank datorită abordării prietenoase, analizei obiective și timpului scurt necesar pentru obținerea finanțării. Interacțiunea cu echipa băncii a fost decisivă în alegerea lor.

Necesitatea finanțării și utilizarea fondurilor

Finanțarea a fost necesară pentru investiții în construcție și partiții, precum și pentru capitalul

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %