P&C deschide al 10-lea magazin în Iaşi, la Palas – Informaţii financiare

Read Time:2 Minute, 21 Second

P&C deschide al 10-lea magazin în Iaşi, la Palas

Peek & Cloppenburg (P&C), un retailer multi-brand renumit, a inaugurat recent cel de-al 10-lea magazin din România, situat în ansamblul urbanistic mixt Palas Iași. Această deschidere marchează prima intrare a brandului în regiunea de nord-est a țării și aduce o diversitate de branduri premium în portofoliul Palas Iași. Magazinul oferă produse de la branduri precum Joop!, Polo Ralph Lauren, Marc Cain, Tommy Jeans, dar și branduri exclusive P&C cum ar fi Jake*s, Review, McNeal și Christian Berg. Pe durata a patru zile, clienții beneficiază de discount-uri de 20% la toată gama de produse.

Reorganizarea funcțiunii de retail în Palas Iași

În ultimele 12 luni, ansamblul urbanistic mixt Palas Iași a trecut printr-un proces amplu de reorganizare a funcțiunii de retail pentru a integra branduri dorite la nivel regional. Unul dintre aceste branduri este Peek & Cloppenburg, care și-a deschis cel de-al 10-lea magazin în România în data de 26 octombrie 2023. Magazinul are o suprafață de 3.400 mp și este dispus pe două niveluri, cu mezaninul dedicat femeilor și etajul destinat bărbaților.

Parteneriatul IULIUS și P&C

Deschiderea acestui magazin reprezintă un parteneriat între IULIUS, dezvoltatorul ansamblului Palas Iași, și Peek & Cloppenburg. Echipa de management a avut provocarea de a crea o suprafață suplimentară de retail prin relocarea unui etaj tehnic pentru a facilita amenajarea magazinului în Palas Mall. Oana Diaconescu, Head of Leasing IULIUS, a declarat că acest parteneriat demonstrează adaptabilitatea și creativitatea proiectelor IULIUS în răspunsul la solicitările publicului. Deschiderea magazinului P&C în Iași a fost așteptată de mult timp în regiune și se crede că va fi bine primită de publicul cu o apetență pentru produse high-end.

Peek & Cloppenburg – un brand internațional

Peek & Cloppenburg este prezent în prezent în 16 țări, inclusiv România. Este un retailer multi-brand cu peste 100 de branduri sub același acoperiș. Magazinul oferă o gamă variată de produse, de la branduri exclusive la branduri internaționale renumite. P&C se dezvoltă continuu pe piețele deja existente și explorează noi piețe în Europa de Est.

Experiența oferită de noul magazin P&C

Noul magazin P&C din Iași are un design plăcut și facilitează identificarea pieselor preferate. Unul dintre punctele principale de atracție este segmentul de sport-fashion adresat tinerilor, un trend în creștere. Magazinul răspunde eficient cerințelor acestui segment. În plus, clienții pot beneficia de muzică live, surprize dulci, activități interactive și de un lounge de beauty special amenajat în timpul weekend-ului inaugural. Membrii programului de loialitate și cei care se înscriu beneficiază de discount-uri exclusive de 20% la toate produsele pe durata celor 4 zile.

Despre Peek & Cloppenburg și Palas Iași

Peek & Cloppenburg este recunoscut ca fiind unul dintre cei mai mari retaileri multi-brand de îmbrăcăminte, cu sediul în Düsseldorf și

Source

Comunicate de presa

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %