Procedura de cavitatie este din ce in ce mai cautata de femei

Read Time:1 Minute, 39 Second

Afla ce presupune o astfel de procedura numita cavitatie

Procedura de cavitatie este o tehnologie medicala care se bazeaza pe folosirea undelor de frecventa ultrasonica pentru a crea cavitatii (mici bule de gaz) in tesuturile corporale. Aceste cavitatii pot avea efecte asupra tesuturilor moi, cum ar fi grasimea, apoi pot fi utilizate pentru a remodela sau a scadea in volum anumite zone ale corpului.

Remodelarea corporala este o procedura medicala care implica modificarea sau schimbarea aspectului unei anumite zone a corpului prin proceduri chirurgicale sau nechirurgicale. Acest lucru poate include eliminarea excesului de grasime, indepartarea pielii in exces, sau modificarea formei sau dimensiunii anumitor parti ale corpului prin proceduri invazive si non-invazive.

Mai multe despre aceasta terapie

Tratamentul de cavitatie poate fi utilizat ca o metoda non-invaziva de remodelare corporala, deoarece nu necesita interventii chirurgicale sau anestezie. In schimb, pacientii se pot astepta sa simta o usoara senzatie de caldura si vibratie in timpul tratamentului.

Unele studii au aratat ca procedura de cavitatie poate avea un efect pozitiv asupra grasimii corporale si a circumferintei taliei, insa rezultatele pot varia de la o persoana la alta. De obicei, sunt necesare mai multe sedinte pentru a obtine rezultatele dorite, iar rezultatele finale pot fi mentinute prin adoptarea unei diete sanatoase si a unei rutine de exercitii fizice regulate.

Care este scopul procedurii mai exact?

cavitatie

Cu toate acestea, tratamentul – cavitatie nu este o solutie pentru pierderea in greutate, ci mai degraba o metoda pentru a imbunatati aspectul anumitor zone ale corpului prin indepartarea grasimii localizate.

De asemenea, este important de mentionat ca, precum orice procedura medicala, cavitatia poate prezenta anumite riscuri si efecte secundare, cum ar fi durere, roseata sau umflarea la nivelul pielii. De aceea, este important ca persoanele care doresc sa incerce aceasta procedura sa discute cu un medic sau cu un specialist in remodelare corporala pentru a evalua daca aceasta este o optiune potrivita pentru ei. Vino si tu la clinica de remodelare corporala Fysiogand!

Source

Comunicate de presa

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %