Revenire la birou: Îmbinarea stilului și funcționalității

Read Time:2 Minute, 21 Second

Revenire la birou: Îmbinarea stilului și funcționalității

În momentul în care te întorci la birou, este important să te simți bine în pielea ta și să ai o ținută care să reflecte atât stilul tău personal, cât și profesionalismul pe care îl aduci în muncă. TOMMY HILFIGER vine în întâmpinarea ta cu o soluție fashion care îmbină perfect stilul și funcționalitatea, pentru a-ți oferi un upgrade outfit-ului de birou fără niciun efort din partea ta.

Primește o umbrelă cool cadou

În perioada 27 – 29 octombrie, dacă achiziționezi o cămașă și/sau o pereche de pantaloni office din magazinele TOMMY HILFIGER, vei primi cadou o umbrelă cool. Poți să te întrebi de ce o umbrelă, dar gândește-te la situația în care te îndrepți spre birou, purtând cea mai bună ținută, pregătit să impresionezi într-o întâlnire critică, iar apoi începe brusc ploaia. Cu umbrela elegantă TOMMY HILFIGER, vei fi protejat de vremea rea și outfit-ul tău va rămâne intact, indiferent de condițiile meteo.

Refresh pentru experiența la birou

Este timpul să oferi un refresh întregii tale experiențe atunci când vine vorba de alegerea outfit-ului de birou. Cămașa perfectă și pantalonii office sunt produsele cheie pe baza cărora îți creezi look-ul. Aceste piese sunt elegante, versatile și te ajută să faci tranziția cu ușurință între a fi fizic la birou și întâlnirile online.

Fii o prezență puternică în orice sală de întâlniri

Este timpul să fii o prezență puternică în orice sală de întâlniri intri, să impresionezi în întâlnirile virtuale și să depășești fără niciun efort granițele dintre birou și acasă. Cu piesele atemporale TOMMY HILFIGER, vei fi pregătit să cucerești fiecare zi a săptămânii prin stil și funcționalitate.

Actualizează-ți garderoba pentru birou

Dacă vrei să îți actualizezi garderoba pentru birou, TOMMY HILFIGER este locul potrivit pentru tine. Poți găsi piese atemporale care vor fi mereu în tendințe și care îți vor oferi un look elegant și profesionist. Începând de astăzi, poți să îți achiziționezi cămașa și/sau pantalonii office de la TOMMY HILFIGER și vei primi cadou o umbrelă gratuită. Această ofertă este valabilă în toate magazinele TOMMY HILFIGER din România, în perioada 27 – 29 octombrie, în limita stocului disponibil.

Despre SARKK

SARKK este distribuitorul exclusiv al brand-ului TOMMY HILFIGER în România, Grecia, Cipru, Bulgaria, Albania, Macedonia de Nord și Moldova. Compania se bazează pe o abordare omnichannel și produsele TOMMY HILFIGER sunt disponibile în magazine fizice, prin parteneriate Shop In Shop, magazine Outlet și pe tommy.com. SARKK este o corporație sănătoasă din punct de vedere financiar și se extinde continuu, captivând chiar și cei mai exigenți consumatori.

Despre Tommy Hilfiger

TOMMY HILFIGER este unul dintre cele mai recunoscute brand-uri de lifestyle premium din lume. Brand-ul creează un stil emblematic, care combină elemente clasice cu note moderne. TOMMY HILFIGER oferă consumatorilor din întreaga lume calitate premium prin

Source

Comunicate de presa

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %