Simtel Team investește 6 mil. lei în spațiu logistic – Financial Intelligence

Simtel Team investește 6 mil. lei în spațiu logistic – Financial Intelligence

Read Time:1 Minute, 32 Second

Simtel Team investește 6 mil. lei în spațiu logistic

Simtel Team, companie românească de inginerie și tehnologie, a finalizat investiția într-un nou spațiu logistic în Băicoi, județul Prahova. Această investiție face parte din strategia de dezvoltare accelerată a companiei și are ca scop eficientizarea activității și optimizarea fluxurilor de achiziții, aprovizionare și depozitare.

Un hub de aprovizionare pentru Simtel Team

Noul spațiu logistic din Băicoi devine un hub de aprovizionare pentru toate activitățile desfășurate de Simtel Team. Acesta va contribui la diminuarea timpii de transport și distanțele de livrare cu cel puțin 15%, comparativ cu situația actuală. De asemenea, durata de stocare a echipamentelor va fi optimizată.

Detalii despre noul spațiu logistic

Noul spațiu logistic al Simtel are o suprafață de 10.000 de metri pătrați și este alcătuit din două clădiri ultramoderne, conform standardelor de eficiență energetică A+. De asemenea, există și un spațiu exterior acoperit și platforme betonate. Depozitele construite ocupă o suprafață totală de 1.300 de metri pătrați, iar platformele betonate au aproximativ 5.000 de metri pătrați. Una dintre clădiri este amenajată pentru a găzdui viitoarea linie de producție a roboților industriali dezvoltați de Agora Robotics, companie în care Simtel deține o participație de 51%.

Investiția în spațiul logistic

Investiția în noul spațiu logistic din Băicoi a fost de aproximativ 6 milioane de lei. Aceasta a inclus achiziționarea terenului, amenajarea acestuia, obținerea autorizațiilor, construirea clădirilor, instalarea utilităților și achiziționarea utilajelor necesare pentru operațiuni. Investiția a fost realizată din resurse financiare proprii și finanțare bancară.

Impactul asupra comunității locale

Dezvoltarea noului spațiu logistic are un impact pozitiv asupra comunității locale. S-au creat zece noi locuri de muncă destinate locuitorilor din zona spațiului logistic, care au un rol esențial în gestionarea activității operaționale. În viitor, odată cu lansarea liniei de producție a roboților industriali, Simtel intenționează să extindă echipa cu personal recrutat din cadrul comunității locale.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %